GNTM 2022

Το GNTM 2022 επιστρέφει τελείως διαφορετικό! Και αναμένεται να δούμε πολλά και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες διαφωνίες αλλά και οι ιδιαίτερες συζητήσεις μεταξύ των κριτών.

 

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει το Star για το ριάλιτι των μοντέλων, οι γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του διαγωνισμού δεν ορίζονται από την ηλικία τους. Και σύμφωνα με την εκπομπή “Open Weekend” θα δούμε στις οντισιόνς γυναίκες οι οποίες ξεπερνούν την ηλικία των 60ετών αλλά και μια γυναίκα 80 ετών.

Σύμφωνα με την εκπομπή, στις οντισιόνς έχουν δώσει το παρών τρανς γυναίκες, γυναίκες μικρών ηλικιών, γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας από αυτές που ορίζουν τα πρότυπα της μόδας. Έχουν επίσης περάσει δυο παίκτριες οι οποίες συμμετείχαν στο “My Style Rocks”, ενώ έχουν περάσει και μια μητέρα με την κόρη της.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι ίντριγκες, καθώς μια κοπέλα από την Κύπρο η οποία είναι plus size προκάλεσε εντάσεις ανάμεσα στους κριτές. Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καραβάς είπαν το γνωστό “όχι” και η Χατζηπαντελή ήταν αυτή που της έδωσε τη wild card της καθώς της άρεσε πολύ! Είχε τατουάζ και διέθετε μια άκρως ιδιαίτερη εμφάνιση και πιστεύει πως ταιριάζει στο GNTM 2022.

Τσέκαρε και το σχετικό απόσπασμα :

Τσέκαρε και αυτό : Βασίλης Δήμας: Το νέο του τραγούδι