Τo GNTM 4 έχει συνέχεια ανατροπές!

GNTM 4: Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στο πιο γνωστό ριάλιτι μόδας της ελληνικής τηλεόρασης και αυτή τη φορά οι κριτές άφησαν με το στόμα ανοιχτό τα μοντέλα, με όσα τους ανακοίνωσαν.

Μετά το τελευταίο live από την προηγούμενη Τρίτη, όπου έγινε κυριολεκτικά “μακελειό” με την ψηφοφορία και τις στρατηγικές των μοντέλων, η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως αυτές οι ψηφοφορίες τελειώνουν πια!

ad

Αυτή η ψηφοφορία γινόταν μέχρι τώρα από τα μοντέλα, προκειμένου να σώσουν έναν από τους τρεις που σε κάθε live βρίσκονταν στους τρεις χειρότερους.

Όπως ανακοίνωσε η κριτική επιτροπή, από το live της Δευτέρας η ψηφοφορία των μοντέλων σταματάει και δεν θα ξαναγίνει.

Οι τρεις χειρότεροι συμμετέχοντες με τη χειρότερη δηλαδή φωτογραφία πλέον θα στέκονται μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία και θα αποφασίζει ποιος θα φύγει και ποιός όχι. Θα σώζουν έναν από τους τρεις και στη συνέχεια οι τέσσερις κριτές θα αποφασίζουν ποιός θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όταν οι κριτές ρώτησαν τα 12 μοντέλα στο GNTM 4 εάν υπάρχει κάποια διαφωνία για αυτή την αλλαγή, όλοι είπαν με ένα στόμα πως ευτυχώς που πλέον θα γίνει έτσι.

Μάλιστα, ο Ναπολέων και η Όλγα δήλωσαν πως μέχρι τώρα στις ψηφοφορίες του GNTM οι ψήφοι πάντα είχαν υποκειμενικό χαρακτήρα και επηρεάζονταν από τον συναισθηματικό παράγοντα και αυτό δεν έπρεπε να συνεχιστεί.