GNTM 5

Το GNTM 5 αναμένεται να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη νέα σεζόν και ήδη η παραγωγή έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες ενώ η Βίκυ Καγιά είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να επιστρέψει στο πόστο από το οποίο δεν έπρεπε να φύγει ποτέ!

Στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων αναμένεται να δούμε πολλά πράγματα αλλά η ανακοίνωση του Star κρύβει ένα μυστικό στο οποίο λίγοι έδωσαν βάση.

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών (σαν να μας λέει πως όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι) , για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Στο GNTM θα δούμε πολλές εκπλήξεις οι οποίες θα αποκαλυφθούν σιγά σιγά αλλά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε γυναίκες όλων των ηλικιών να θέλουν να μπουν στο σπίτι των μοντέλων και να δείξουν πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία και πως όταν κάποιος θέλει μπορεί να πετύχει τα πάντα.

Τσέκαρε και αυτό : Πτήσεις: Αύξηση κρατήσεων στην Ελλάδα από τη Γερμανία