GNTM 5

Η πρεμιέρα του GNTM 5 ξεκίνησε και οι τρεις βασικοί κριτές, Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου και η guest κριτής Σοφία Χατζηπαντελή είχαν μια μικρή διαφωνία η οποία εξελίχθηκε σε μια πολύ περίεργη κατάσταση.

 

Στο πλατό των οντισιόνς εμφανίστηκε ένα πολύ όμορφο κορίτσι με πολλά…μαλλιά και ήταν πραγματικά μια κούκλα! Αλλά όταν ο Γιώργος Καράβας τη ρώτησε αν θα ξύριζε το κεφάλι της, η Σοφία Χατζηπαντελή έπαθε ένα μικρό κοκομπλόκο και του είπε πως δε θα έπρεπε να κάνει τέτοια ερώτηση και τα μαλλιά της είναι σήμα κατατεθέν, όπως είναι και τα φρύδια της.

Ο Γιώργος Καράβας και η Σοφία Χατζηπαντελή είχαν μια πολύ έντονη διαφωνία και σε αυτόν τον ¨καυγά” μπλέχτηκε και η Βίκυ Καγιά, καθώς θεωρούν πώς όταν ένα μοντέλο αρνείται να κάνει κάτι το οποίο ξέρουν οι experts ότι θα έχει επιτυχία ή όταν ένας πελάτης δώσει πολλά λεφτά, δεν θεωρείται… επαγγελματίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Από την άλλη πλευρά, η Σοφία Χατζηπαντελή υποστήριξε την κοπέλα λέγοντας της πώς όταν δεν της αρέσει κάτι που της προτείνουν θα πρέπει να φεύγει γιατί είναι μοναδική.

Το κορίτσι δεν πέρασε στο GNTM 5 καθώς οι Καράβας, Σοφρωνίου και Καγιά δεν εκτίμησαν το γεγονός πώς δεν είναι ανοιχτή σε αλλαγές ενώ η Χατζηπαντελή έγινε έξαλλη και της έδωσε ένα ηχηρό “ναι”.

Τσέκαρε και αυτό : Βασίλισσα Ελισάβετ : Το βίντεο που δείχνει ηλικίες