GNTM 5

GNTM 5 : Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

 

Απόψε, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 η πολυαναμενόμενη, εκρηκτική πρεμιέρα του GNTM 5 με την 1η audition και πολλές εκπλήξεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ

Η κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, ο διακεκριμένος σύμβουλος μόδας Τάσος Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργος Καράβας μαζί με τη guest κριτή στις auditions, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, μας υποδέχονται στο εντυπωσιακό πλατό του GNTM 5 και η αναζήτηση για το Greece’s Next Top Model… ξεκινάει δυνατά!

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, θα υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Τα δυο πρόσωπα που θα “εκπαιδεύσουν” τα μοντέλα

Το κορυφαίο μοντέλο Mary Vitinaros είναι η model instructor του GNTM 5, που θα συνοδεύει και θα συμβουλεύει τις υποψήφιες σε ολόκληρη την απαιτητική δοκιμασία, που οδηγεί στο σπίτι του GNTM. Η πολύτιμη εμπειρία της, θα βοηθήσει τα κορίτσια να προετοιμαστούν σωστά, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κάθε φωτογράφισης, επιλέγοντας τις κατάλληλες πόζες και μαθαίνοντας τα «θέλω» της νέας σελίδας του σύγχρονου μόντελινγκ.

Ο Χρήστος Μπίρμπας ανήκει στη νέα γενιά του ελληνικού, ανδρικού μόντελινγκ και είναι ο νέος coach του GNTM 5. Ο νέος coach του GNTM 5 θέλει να μεταδώσει στις υποψήφιες, πειθαρχία, προσαρμογή, υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, προσήλωση στο στόχο. Ο Χρήστος θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες, στο πιο ανατρεπτικό GNTM μέχρι σήμερα.

Τσέκαρε και αυτό : Συνταγές : Φτιάξε ιταλικές μπρουσκέτες