GNTM 5 νικήτρια

GNTM 5 νικήτρια : Ένα κορίτσι κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μοντέλων που προβάλεται στο STAR και το τέλος έφτασε με γέλια και με κλάματα μεταξύ των κριτών και των μοντέλων.

Το GNTM 5 θα μπορούσε κανείς να πει πώς ήταν το πιο “ήσυχο” από όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής καθώς δεν υπήρξαν πολλές εντάσεις μεταξύ των κοριτσιών που “πρωταγωνίστησαν” στις οθόνες μας και ελάχιστες ήταν οι φορές που λογομάχησαν. Τουλάχιστον, μπροστά στην κάμερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Tρία κορίτσια εμφανίστηκαν στον μεγάλο πλατό του GNTM και δεν ήταν άλλες από την Αλεξία Τράικο, Βικτώρια Μυροφορίδου και τη Μαρίτα Καθιζιώτη οι οποίες στάθηκαν μπροστά στους κριτές και περίμεναν με αγωνία να μάθουν ποια είναι εκείνη που θα πάρει το μεγάλο έπαθλο.

Πολλά ήταν τα κορίτσια που είχαν αποχωρήσει από το GNTM και έδωσαν το παρών στο πλατό κάνοντας τη δική τους πασαρέλα για μια ακόμη φορά μπροστά στους κριτές.

Το μεγάλο έπαθλο αφορά στις 50.000 ευρώ ωστόσο η νικήτρια θα λάβει και άλλα πράγματα όπως :

  • υποτροφία σε γνωστό ΙΕΚ
  • κοσμήματα αξίας 20.000
  • ηλετροκίνητο αυτοκίνητο γνωστής εταιρείας
  • συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών

GNTM 5 νικήτρια – Η Βίκυ Καγιά φορώντας μια υπέρλαμπρη δημιουργία ανακοίνωσε το όνομα του κοριτσιού που κατάφερε να βγει στην κορυφή και δεν είναι άλλη από την… Αλεξία Τράικο.

Τα κονφετί για τα οποία είχε λυσσάξει η Βίκυ Καγιά έπεσαν στο παλτό και σχεδόν όλα τα μοντέλα αγκάλιασαν τη νικήτρια!

Η μεγάλη νικήτρια του GNTM κατάφερε να βγει αλώβητη από όλες τις δοκιμασίες και πέρασε από δυσκολίες αλλά και από πολύ ευχάριστες στιγμές.

Το τέλος του GNTM έφτασε και ένα κορίτσι κατάφερε να σαρώσει! Περιμένουμε να δούμε όλα όσα θα κάνει στην μετέπειτα πορεία της και πώς θα αξιοποιήσει τον “τίτλο” της!

Τσέκαρε και αυτά:

Αλεξία Τράικο : Το Instagram τη θέλει νικήτρια

Αλεξία Τράικο : Οι στιγμές στo GNTM