GNTM 5 νικήτρια

GNTM 5 νικήτρια : Ο τελικός του ριάλιτι μοντέλων πλησιάζει και τρία κορίτσια θα σταθούν μπροστά από την κιτρική επιτροπή για να μάθουν (επιτέλους) ποια θα είναι αυτή που θα λάβει τα μεγάλο έπαθλα που δίνει ο διαγωνισμός.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Αλεξία Τράκιο,η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Μαρίτα Καθιτζιώτη είναι τα τρία κορίτσια τα οποία θέλουν να πάρουν τη μεγάλη νίκη και μέχρι στιγμής ένα είναι το μεγάλο φαβορί το οποίο οι περισσότεροι βλέπουν ως νικήτρια.

Η Κότυ Γουγούση Gamacho δεν κατάφερε να προχωρήσει στην τελική τριάδα – αν και πολλοί τη θεωρούσαν εκείνη το απόλυτο φαβορί – καθώς υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο πόδι και αυτόματα βγήκε εκτός διαγωνισμού.

Έτσι, λοιπόν, προς το τέλος του GNTM φτάνουν τρία κορίτσια τα οποία είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά και οι τρεις έχουν το model material που θα τις βοηθήσει να προχωρήσουν στο μόντελινγκ και να συμμετάσχουν σε ιδιαίτερα projects.

Ποιο είναι το φαβορί

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και κάνοντας ένα “γερό σκανάρισμα” στα Social media, η Αλεξία Τράικο είναι αυτή που είναι πρώτη στην προτίμηση του κοινού και υπάρχει διαφορά.

Η κοκκινομάλλα του GNTM έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της από την αρχή του παιχνιδιού καθώς διαθέτει όλα τα καλά του κόσμου και μπορεί να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές.

Ποια είναι τα έπαθλα του διαγωνισμού

Το GNTM δε γίνεται να αφήσει τη νικήτρια του με λίγα δώρα και η παραγωγή έχει δημιουργήσει ένα πακέτο δώρων το οποίο θα κάνει ένα κορίτσι πολύ χαρούμενο!

Τα έπαθλα έχουν ως εξής :

  • 50.000 ευρώ
  • κοσμήματα αξίας 20.000
  • ένα αυτοκίνητο που κινείται με ηλεκτρικό ρεύμα
  • 1 χρόνο συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών
  • υποτροφία σε γνωστό ΙΕΚ

Ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να βγάζει την νικήτρια! Γράψε στα σχόλια και εσύ το όνομα του κοριτσιού που θέλεις να δεις νικήτρια!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικες ταινίες : Τι να δεις στο Netflix

Survivor All Star : Το νέο trailer με παίκτες

Ad