GNTM 5 παίκτριες

GNTM 5 παίκτριες : Το ριάλιτι μοντέλων ξεκίνησε να προβάλλεται μέσω της συχνότητας του STAR και ήδη έχουμε δει ενδιαφέρουσες προσωπικότητες να κάνουν αίσθηση με την εμφάνιση τους και τις ιστορίες τους.

 

Όλοι μας αναρωτιόμαστε ποια θα είναι τα πρόσωπα τα οποία θα πείσουν την κριτική επιτροπή πώς αξίζουν μια θέση στη βιλάρα όπου και θα μένουν, αλλά μόνο 21 πλάσματα θα μπορέσουν να μπουν σε αυτή και να κάνουν τις δοκιμασίες που θα τους ζητήσουν coaches και κριτές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Στο TikTOK είχαν δημοσιευτεί δυο βίντεο τα οποία δείχνουν τα πρόσωπα τα οποία μπαίνουν στο σπίτι και κάποια από αυτά τα κορίτσια τα είδαμε στην πρώτη οντισιόν.

Τσέκαρε τα βίντεο : 

 

Τα δυο βίντεο δεν “κυκλοφορούν” πλέον στο TikTok γιατί ο λογαριασμός αποφάσισε να τα κατεβάσει, επομένως δεν ξέρουμε αν θα μπουν όλα αυτά τα μοντέλα στο σπίτι, ωστόσο η Αλεξία Τράικο είναι ένα από τα “σιγουράκια”, όπως και η Μαρίτα Καθιζιώτη η οποία είναι μια από τςι αγαπημένες παίκτριες του Γιώργου Καράβα.

GNTM 5 παίκτριες : Το μόνο σίγουρο είναι πώς θα δούμε πολλά δάκρυα μετά τα bootcamps, αφού όλες θέλουν να πετύχουν και να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα μέσω του ριάλιτι μοντέλων!

Τσέκαρε και αυτό : Κριός Οκτώβριος: Προβλέψεις για τον Οκτώβριο του 2022