GNTM 5 τελικός

GNTM 5 τελικός : Όλα είναι έτοιμα! Οι κριτές του ριάλιτι μοντέλων βρήκαν τα πρόσωπα που πιστεύουν ότι αξίζουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και σε λίγες μέρες θα ξέρουμε ποια κοπέλα θα πάρει τον τίτλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μεγάλος τελικός αναμένεται να προβληθεί την Παρασκευή 23/12 μέσω της συχνότητας του Star και το τελευταίο μισάωρο θα είναι προβληθεί το live κομμάτι όπου και ανακοινώνεται η νικήτρια με βάσει τις ψήφους του κοινού και τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καραβάς και ο Τάσος Σοφρωνίου θα είναι τα τρία πρόσωπα τα οποία θα σταθούν μπροστά στα κορίτσια ενώ παράλληλα θα παρακολουθούν την πορεία των κοριτσιών μέσα στο διαγωνισμό και την εξέλιξη τους.

Οι κριτές θα κρίνουν την απόδοση τους μέσα στο διαγωνισμό αλλά και όσα έκαναν στις τελευταίες δοκιμασίες πριν από τον μεγάλο τελικό.

GNTM 5 τελικός – Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό ένα κορίτσι θα μάθει πώς δε θα συνεχίσει προς τη διεκδίκηση των επάθλων ενώ δυο θα είναι αυτές που θα περιμένουν με αγωνία να ακούσουν το όνομα τους από το στόμα της Βίκυς Καγιά.

Τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολλά και τα ονόματα που ακούγονται ποικίλλουν!  Αλλά θα περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε μέσα από τα επόμενα επεισόδια!

Αυτά είναι τα μεγάλα έπαθλα που θα λάβει η νικήτρια του GNTM 5

O διαγωνισμός θα τελειώσει με πολύ ωραίο τρόπο για μια κοπέλα καθώς θα λάβει σημαντικά έπαθλα τα οποία θα τη βοηθήσουν να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στη ζωή της!

Τι θα κερδίσει η νικήτρια

  • Η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, θα κερδίσει:
  • 50.000 ευρώ
  • υποτροφία διετούς φοίτησης στην ειδικότητα της επιθυμίας της από γνωστό ΙΕΚ
  • ένα ετήσιο συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών
  • ένα αυτοκίνητο της εταιρείας Citroen Ami
  • ρολόι και κοσμήματα 20.000 ευρώ!

Τσέκαρε και αυτά :

Κότυ Γουγούση Camacho : Μια “άλλη” με μακριά ξανθά μαλλιά

Ζώδια 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το νέο έτος