GNTM 5 τελικός

GNTM 5 τελικός : Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν τη στιγμή που η Βίκυ Καγιά θα ανακοινώσει το πρόσωπο το οποίο θα λάβει το μεγάλο έπαθλο που δίνει το ριάλιτι μοντέλων του Star!

Τα κορίτσια – όπως βλέπουμε στα επεισόδια – έχουν αρχίσει να μειώνονται και η αγωνία είναι μεγάλη καθώς κανείς δεν ξέρει ακόμη ποια θα είναι αυτή που θα σηκώσει το “τρόπαιο” και θα πάρει τα λεφτά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καραβάς, πέρασαν από χίλια κύματα τα μοντέλα του GNTM καθώς ήθελαν να βρουν εκείνη που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει το ριάλιτι στον κόσμο και να κερδίσει τις εντυπώσεις στο χώρο της μόδας.

Η Βίκυ Καγιά είχε δηλώσει πώς θέλει να δει τη Μικαέλα Νόβακ Μαρλή να σηκώνει το έπαθλο και να κερδίζει όλα τα κορίτσια αλλά εκείνη θα προτιμούσε να βρεθεί στη θέση της η κόρη της, Μάρλα Μαρλή.

GNTM 5 τελικός – Πότε θα γίνει

Ο μεγάλος τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί 2- 3 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και όπως γίνεται κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος, τα γυρίσματα του ημιτελικού και του μισού μέρους του τελικού έχουν πραγματοποιηθεί και το τελευταίο μισάωρο περίπου θα γίνει live έτσι ώστε να δούμε όλοι το κορίτσι που θα νικήσει.

Επομένως, θα δούμε τον ημιτελικό γύρω στις 22 Δεκεμβρίου και ο τελικός – πιθανότατα – να πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου.

Τα μεγάλα έπαθα

Η νικήτρια του GNTM 5 θα λάβει 50.000 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο, ένα αυτοκίνητο, συμβόλαιο ενός έτους με γνωστή εταιρεία καλλυντικών και διαφορά άλλα δώρα τα οποία θα μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Η νικήτρια του GNTM θα απολαύσει πλήθος συνεντεύξεων κα φωτογραφίσεων και θα μπορεί να γράψει στο bio της τον τίτλο “GNTM winner”.

Άντε να δούμε!

Τσέκαρε και αυτά :

Υδροχόος 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη το 2023

Κιμ Καρντάσιαν : Το αποτυχημένο χορευτικό της Wednesday