GNTM 5 τελικός

GNTM 5 τελικός : Η πιο σημαντική φάση στο κομμάτι του διαγωνισμού ξεκινάει τώρα, με τις τέσσερις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα, να είναι μια ανάσα πριν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις δοκιμασίες του μεγάλου τελικού!

ad

Στο εντυπωσιακό, industrial σετ, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου καλωσορίζουν τις υποψήφιες και τις προϊδεάζουν για ό,τι συναρπαστικό θα ακολουθήσει, καθώς τους δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών και καλούνται να αναδείξουν κάθε φορά το διαφορετικό όραμα του κάθε designer.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Λένα Κατσανίδου, η Χριστίνα Βαρώτσου, η Ελένη Καββαδά και οι Deux Hommes, είναι οι σχεδιαστές για τους οποίους τα μοντέλα θα περπατήσουν στην πρώτη δοκιμασία του τελικού, ενώ τους ανακοινώνεται πως στη λήξη της δοκιμασίας μία από τις τέσσερις θα αποχωρήσει.

Η Βίκυ Καγιά συναντά τα μοντέλα λίγο πριν ξεκινήσουν τα fashion shows και τους δίνει τις τελευταίες πολύτιμες συμβουλές, μαζί με την ευχή της για «καλή επιτυχία».

Ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη, η βραδιά σπουδαία και τα μοντέλα ξεκινούν τις ετοιμασίες για την πρώτη τους πασαρέλα. Χωρίς να το γνωρίζουν οι φιναλίστ, σε έναν ξεχωριστό και απομονωμένο χώρο, ετοιμάζονται παράλληλα τα δεκαεννέα μοντέλα, που αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και έχουν έρθει για να στηρίξουν την τελική προσπάθεια της Αλεξίας, της Βικτώριας, της Κότυ και της Μαρίτας. Λίγο πριν οι φιναλίστ μας περπατήσουν στη μαγική πασαρέλα μήκους 50 μέτρων, οι «επιστροφές» εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά τους και η χαρά και η συγκίνηση είναι διάχυτες στην ατμόσφαιρα.

Στην πρώτη πασαρέλα, ένα απρόβλεπτο συμβάν ανατρέπει όλα τα δεδομένα για τις φιναλίστ. Η βραδιά ολοκληρώνεται σε κλίμα έντασης και συγκίνησης, με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει την έναρξη της ψηφοφορίας για το τηλεοπτικό κοινό.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τα μοντέλα σε ένα πολύ λαμπερό location για ακόμα μία δοκιμασία τελικού. Στο concept της φωτογράφισης πρέπει τα μοντέλα, ως broadway stars, να αναδείξουν τον εαυτό τους σε τρία διαφορετικά χορευτικά acts το κάθε ένα, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο star φωτογράφος Bill Georgoussis αναλαμβάνει τα «κλικ» των μοντέλων, τα οποία χορεύουν, ποζάρουν και δείχνουν αντάξιες του δύσκολου και πολύπλοκου concept. Η βραδιά κλείνει με party mood, με τους κριτές να ανακοινώνουν στα μοντέλα την τρίτη και τελευταία δοκιμασία, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Τσέκαρε και αυτά :

Τουαλέτα : Παρουσιάστηκε η λεκάνη του μέλλοντος

Κακή αναπνοή : Πώς να σταματήσει σύμφωνα με έρευνα

 

Ad