GNTM Αιμιλιάνο

GNTM Αιμιλιάνο: Ο φετινός κύκλος του Greece’s Next Top Model κατάφερε να μας εκπλήξει με τη συμμετοχή όχι μόνο των κοριτσιών, αλλά και των αγοριών που απέδειξαν ότι αξίζουν το μεγάλο εισιτήριο στο χώρο του modelling.

Ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος από την 20άδα. Μόλις βγήκε, μάλιστα, από το παιχνίδι είδε το Instagram account του να έχει πάρει φωτιά τόσο από likes και σχόλια, όσο και από followers.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου κατάφερε να απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο λόγω της προσωπικότητάς του, αλλά και για τη σχέση που σύναψε με την παίκτρια Μαριαγάπη Ξυπολιά μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Οι δυο τους, μάλιστα, είναι αρκετά ενεργοί στα social media, και αυτή τη φορά αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο μια κοινή τους φωτογραφία από τότε που βρίσκονταν στο γνωστό ριάλιτι μόδας. Πιο συγκεκριμένα, ο Αιμιλιάνο ανάρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMILIANO⚓️ (@emiliosmarku)

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει κοινή φωτογράφιση κατά το παρελθόν για τις ανάγκες μιας δουλειάς.

Τσέκαρε τη φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariagapi (@mariagapi)


Διάβασε και αυτό: Αυτές είναι οι φετινές κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης! (vid)