GNTM Ανδρέας

GNTM Ανδρέας: Η επόμενη φωτογράφιση των μοντέλων θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε όπως αποδείχθηκε καθώς θα έπρεπε να δείξουν πόσο καλοί εναερίτες στο φακό του Freddie F.

Οι έντεκα διαγωνιζόμενοι φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη έπρεπε να φορούν αλεξίπτωτα και με τις τουρμπίνες να τα φουσκώνουν εκείνοι έπρεπε να αντισταθούν στον αέρα και να βγάλουν πόζα στο σωστό σημείο.

Σε αυτό το δύσκολο concept ο Ανδρέας θα έπρεπε να αποφασίσει σε ποιους δύο διαγωνιζόμενους θα δώσει το μειονέκτημα. Αυτός επειδή το concept χρειαζόταν μεγάλη μυική δύναμη επέλεξε δύο κορίτσια για να δώσει το μειονέκτημα προκειμένου να τις δυσκολέψει και να τις πετάξει και έξω από το σπίτι του GNTM.

Οπότε επέλεξε την Μαριαγάπη και την Μαρινέλα προκειμένου κυριολεκτικά να τις βγάλει στον τάκο. Αποφάσισε να μην δώσει το μειονέκτημα σε αγόρια γιατί έχουν μυϊκή δύναμη οπότε δεν θα δυσκολευόντουσαν.

Τα δύο κορίτσια δεν αντέδρασαν και τόσο έντονα στην απόφαση του Αντρέα, αλλά σίγουρα αποφάσισαν να δείξουν πως δεν είναι αδύναμος κρίκος.