GNTM

GNTM: Τα αγόρια και τα κορίτσια του φετινού κύκλου του Greece’s Next Top Model βρέθηκαν στο σημερινό επεισόδιο μπροστά στην κριτική επιτροπή προκειμένου να αξιολογηθούν οι αποδόσεις τους στη φωτογράφιση.

Και τελικά το υποψήφιο top model που δεν θα συνεχίσει την πορεία του στο GNTM είναι η Αλεξάνδρα που και στην πρώτη φωτογράφιση ήταν στην ίδια θέση.

Στο concept της σημερινής φωτογράφισης τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντιηλιακό, να δώσουν τη «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters.

Η κριτική ξεκίνησε με τους τρεις παίκτες που είχαν το disadvantage από τον Αιμιλιάνο. Μπορεί η Ρασέλ, ο Δημοσθένης κι ο Παναγιώτης Πέτσας να μην πήραν τη βοήθεια που θα ήθελαν, αλλά κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τη φωτογραφία που έφτασε στα πλατό.

Χαμό και αντιδράσεις στην κριτική επιτροπή προκάλεσε η φωτογραφία του Golden Pass, Κωνσταντίνου, αφού η Βίκυ Καγιά δεν έβρισκε τίποτα ωραίο στην εν λόγω φωτογραφία και τη χαρακτήρισε “βαρετή”. Παρόλα αυτά, οι υπόλοιποι τρεις κριτές ξετρέλαθηκαν με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου.

Φτάνοντας στο κλείσιμο του επεισοδίου, έφτασαν στην κόκκινη γραμμή η Λία, η Ειρήνη και η Αλεξάνδρα.

Αλεξάνδρα GNTM

Το ταξίδι στο παιχνίδι του GNTM συνεχίζεται για τη Λία, ενώ δυστυχώς το ίδιο δεν ισχύει και για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, καθώς αποχώρησε λόγω της φωτογραφίας της που ήταν εκτός concept.