Παναγιώτης Πέτσας

GNTM αποχώρηση: Μετά από πολλές συνεχόμενες αποχωρήσεις κοριτσιών ήρθε τελικά και η ώρα των αγοριών και αυτή τη φορά και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν μόνο αγόρια.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στον λεγόμενο τάκο, ο Αιμιλιάνο, ο Παναγιώτης Πέτσας και ο Σήφης. Ο Αιμιλιάνο πέρασε στην αντίπερα όχθη, αφού οι κριτές του έδωσαν άλλη μία ευκαιρία. Και τελικά βρέθηκαν Σήφης και Πέτσας στην τελική ευθεία.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι από το GNTM αποχωρεί ο Παναγιώτης Πέτσας και παραμένει ο Σήφης. Σε αυτό το άκουσμα όλοι έδειξαν τι πραγματικά περίμεναν να συμβεί. Ο Παναγιώτης Πέτσας που δήλωνε ότι νιώθει safe απέναντι στον Σήφη γούρλωσε τα μάτια του μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που μόλις είχε ακούσει.

GNTM αποχώρηση – Ο Σήφης που περίμενε να φύγει επίσης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τελικά θα περάσει άλλη μία εβδομάδα σίγουρα στο GNTM.

O Αιμιλιάνο καρφώθηκε περισσότερο από όλους, αφού φώναξε δυνατά ένα “yes” για την παραμονή του Σήφη, κάτι που αντιλήφθηκε λίγο αργότερα και ζήτησε συγγνώμη από τον Πέτσα. Εκτός από την τριάδα, Δημοσθένης, Ρασέλ και Έντουαρντ που ήταν στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι από την αποχώρηση του φίλου τους, όλοι οι υπόλοιποι ήταν μέσα στην τρελή χαρά.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Πέτσας που είχε κάνει δηλώσεις περί τελικού για τον εαυτό του, συνειδητοποίησε πως τα πράγματα δεν ήταν τελικά όπως νόμιζε, και αρκέστηκε να δηλώνει πως δεν κρατά καμία κακία, ενώ με τους τρεις φίλους του εντός GNTM έδωσε ραντεβού έξω.