GNTM

Ο 3ος κύκλος του “GNTM”, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, είναι εδώ. Το παιχνίδι, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για δύο σεζόν, επιστρέφει στο Star για να αλλάξει τα δεδομένα!

Boys & Girls!

Είναι γεγονός! Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3!

Στο ρόλο των 4 κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης και η διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Αυτή τη σεζόν ωστόσο, οι τέσσερις κριτές, έχουν στα χέρια τους, ένα «μυστικό όπλο», που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των audition. Ονομάζεται Wild Card και κάθε κριτής έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική!

Πριν όμως οι διαγωνιζόμενοι βρεθούν ενώπιον της επιτροπής, συναντούν τον Γιώργο Καράβα. Ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων του GNTM 3, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, έχει κομβικό ρόλο στην προετοιμασία των υποψηφίων. Είναι εκείνος, που συναντά πρώτος τα

υποψήφια μοντέλα, τους δίνει πολύτιμες συμβουλές για την παρουσία τους, καθοδηγεί, εμψυχώνει και στηρίζει τα όνειρά τους.

Δεν παραλείπει φυσικά, να κάνει τα σχόλια του για τις δυνατότητες κάθε υποψήφιου, αλλά και τις προβλέψεις του, για το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση. Μένει να δούμε αν η δική του αξιολόγηση, θα ταυτίζεται με τις απόψεις των κριτών.

Αγόρια και κορίτσια λοιπόν! Με πείσμα και θέληση διεκδικούν τη νίκη και τα έπαθλα, που τη φετινή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, στο πιο απαιτητικό GΝΤΜ, που έχει γίνει μέχρι σήμερα!

Δείτε απόψε 7.9.20 στις 21:00 την 1η Audition

Σε μία τηλεοπτική σεζόν με πολλές ιδιαιτερότητες και με την παγκόσμια κοινότητα να βρίσκεται εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών, στο GNTM 3 έχουν ληφθεί τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.