GNTM

Ο Ηρακλής είναι το GNTM για το 2020, το πρώτο αγόρι που κερδίζει τον τίτλο και ταυτόχρονα, ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ! Ο Ηρακλής κέρδισε επίσης ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star ενώ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με, ένα εκ’ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων παγκοσμίως, το Elite London.

Ο Ηρακλής μαζί με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο και την Παρασκευή Κερασιώτη, ήταν οι τρεις φιναλίστ, μετά τη δοκιμασία του catwalk GNTM και την αποχώρηση του Αιμιλιάνο Μάρκου, που κατάφεραν να ζήσουν την αγωνία και τη λάμψη του μεγάλου τελικού!

Η διπλή φωτογράφιση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τον Δημήτρη Σκουλό, ήταν αυτή που έκρινε τον φετινό νικητή του GNTM 3.

Την Τρίτη 15/12 τα τρία μοντέλα παρουσιάστηκαν μπροστά στους τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό, για να ακούσουν για τελευταία φορά την κριτική τους. Για άλλη μια φορά στο πλευρό των τριών φιναλίστ ήταν ο coach Γιώργος Καράβας. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, που επιβάλλει η πανδημία του Covid 19, αυτή τη χρονιά δεν ήταν δυνατόν να είναι όλοι οι διαγωνιζόμενοι στο πλατό, οπότε οι τρεις φιναλίστ επέλεξαν, δύο από τους πρώην συμπαίκτες για να είναι μαζί τους, στην αξιολόγηση της πρώτης φωτογράφισης.

Για την πρώτη φωτογράφιση του GNTM, στην οποία τα τρία παιδιά πόζαραν σε red carpet ως αστέρες, που βραβεύονται, ο Ηρακλής πήρε 10αρι από τη Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό ενώ ο Άγγελος Μπράτης τον βαθμολόγησε με 9, συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς. Ακολούθησαν η Παρασκευή με 38 και ο Ανδρέας με 37.

Στη δεύτερη φωτογράφιση του GNTM, στην οποία τα μοντέλα πόζαραν σε ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι και αξιολογήθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ο Ηρακλής βαθμολογήθηκε με το απόλυτο 10/10, συγκεντρώνοντας ακόμα 40 βαθμούς. Κάπου εκεί ήρθε η ώρα του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού και με το ποσοστό που έλαβε, ο Ηρακλής στέφθηκε νικητής με 95,2 βαθμούς!

Στη δεύτερη θέση του GNTM βρέθηκε η Παρασκευή Κερασιώτη ενώ στην τρίτη ο Ανδρέας Αθανασόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής αναδείχθηκε πρώτος και στην ψηφοφορία του κοινού, κερδίζοντας 16,2 από τους 40 βαθμούς, που μοίρασε το κοινό στους τρεις φιναλίστ. Δεύτερος στην προτίμηση του κοινού ήταν ο Ανδρέας, που πήρε 12,8 βαθμούς και 3η η Παρασκευή με 11 βαθμούς από το κοινό.

Στο άκουσμα της νίκης, ο Ηρακλής δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του και τα δάκρυα χαράς για το αποτέλεσμα. Στις πρώτες δηλώσεις ως νικητής του GNTM 3 έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, που μαζί μοιράστηκαν το συναρπαστικό αυτό ταξίδι και στη συνέχεια ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στην πορεία του και τους κριτές γιατί του έμαθαν πολλά και δήλωσε απλά πολύ χαρούμενος!

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός, έδωσαν συγχαρητήρια στον Ηρακλή και του ευχήθηκαν να κάνει μια σπουδαία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και όλα τα όνειρά του μια υπέροχη πραγματικότητα!

Η μοναδική βραδιά έκλεισε με τον Άγγελο Μπράτη να δίνει ένα θετικό μήνυμα “Η ομορφιά θα νικήσει” και τη Βίκυ Καγιά να συμπληρώνει “Η ομορφιά νικάει πάντα” και να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό με ευχές για Καλά Χριστούγεννα!

Τσέκαρε τις φωτογραφίες:

Τσέκαρε και αυτό: Κορονοϊός περιοχές: Που χτυπάει κόκκινο ο ιός