GNTM Δημοσθένης

GNTM Δημοσθένης: Πριν την αποχώρηση στο GNTM οι κριτές δήλωσαν αδυναμία να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο φωτογραφίες ποια θα ήταν η καλύτερη και έτσι έδωσαν τη σκυτάλη στα μοντέλα.

Οι δυο φωτογραφίες ήταν το γράμμα άλφα με τον Δημοσθένη και την Αιμιλιάνο και το γράμμα Η με την Ξένια και τον Έντουαρντ.

Έτσι οι συμμετέχοντες έπρεπε να ψηφίσουν ποια φωτογραφία και ποιος παίκτης θα πάρει κοινώς τη δουλειά και άρα το πλεονέκτημα στο επόμενο σετ.

Η Ξένια ψήφισε τη δική της και φυσικά τον εαυτό της. Ο Ηρακλής ψήφισε το άλφα και τον φίλο του Αιμιλιάνο. Η Λία ψήφισε το άλφα και τον  Δημοσθένη όπως ακριβώς και η Παρασκευη.

Ο Αιμιλιάνο ψήφισε τη δική του φωτογραφία και τον εαυτό του. Ομοίως και η Μαριαγάπη που έδωσε την ψήφο της στον Αιμιλιάνο, όπως ακριβώς έκανε και ο Εμμάνουελ.

Ο Αντρέας ψήφισε το άλφα και τον Δημοσθένη αν και ήθελε να ψηφίσει τη δική του φωτογραφία παρά το γεγονός ότι δεν ήταν μέρος του διαγωνισμού. Ο Έντουαρντ δεν ψήφισε τη δική του φωτογραφία αλλά το άλφα και τον Δημοσθένη. Παραδέχθηκε μάλιστα πως αφού δεν θα νικούσε ήθελε να πάρει το πλεονέκτημα ο φίλος του Δημοσθένης.

Ο GNTM Δημοσθένης από την πλευρά του ψήφισε τη δική του φωτογραφία και τον εαυτό του. Κι έτσι κέρδισε η φωτογραφία με το γράμμα άλφα και ο GNTM Δημοσθένης αναδείχθηκε νικητής και θα έχει το πλεονέκτημα.

Μάλιστα με την επιστροφή των παικτών στο σπίτι, οι φίλοι του Δημοσθένη τον υποδέχθηκαν μέσα στο δωμάτιο τους και με χειροκροτήματα τον φώναζαν δήμαρχο Δημοσθένη (GNTM Δημοσθέης), αφού είχε αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του.

Από την άλλη ο Αιμιλιάνο ήταν έξαλλος με τον τρόπο που ψήφισαν κάποιοι παίκτες, όπως η Παρασκευή την οποία αποκάλεσε και γελοία, ενώ και τους άλλους δεν τους άφησε αστόλιστους.

GNTM Instagram: Οι λογαριασμοί όλων των παιδιών