gntm quiz

GNTM Εμάνουελ: Ο όμορφος τελικά Εμάνουελ δεν τα κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στο show και τέθηκε εκτός διαγωνισμού, μετά την απόφαση των τεσσάρων κριτών.

Ο Εμάνουελ κλήθηκε να περπατήσει στην πασαρέλα με coash τη Αθηνά Οικονομάκου, αλλά το περπάτημά του δεν έπεισε τους κριτές. Το σώμα του ήταν βαρύ και περπατούσε εκτός ρυθμού όπως άλλωστε συνέβη και στο μάθημα που είχε με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα.

GNTM Εμάνουελ

Αλλά και η φωτογραφία του πόζα στο τέλος του διαδρόμου της πασαρέλας δεν έπεισε επίσης τους κριτές, αφού και οι τέσσερις κριτές θεώρησαν πως είναι εκτός concept.

Ο Εμάνουελ λοιπόν δεν τα κατάφερε και χωρίς να έχει κάποιο μειονέκτημα, αφού ο Εμιλιάνο τα είχε δώσει στον Δημοσθένη και τον Έντουαρντ.

Μπροστά στην Βίκυ Καγιά με τις χειρότερες φωτογραφίες βρέθηκε ο Εμάνουελ, ο Ηρακλής και η Μαριαγάπη. Ο Εμάνουελ δήλωσε πως δεν θα περίμενε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ενώ η Μαριαγάπη δήλωσε ότι δεν κατάλαβε πόσο λάθος ήταν το περπάτημά της.

Η Μαριαγάπη ήταν η πρώτη που πέρασε από τους τρεις και τελικά η Βίκυ Καγιά δήλωσε πως από το GNTM αποχωρεί ο Εμάνουελ.

Για τα πρακτικά ο Δημοσθένης και ο Αντρέας είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες, αλλά στο τέλος ο Αντρέας ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και φυσικά στην επόμενη φωτογραφία θα βγάλει το άχτι του στους αντιπάλους του.

Διαβάστε επίσης:

Η πορεία του Σήφη στο παιχνίδι