GNTM Εμμάνουελ

GNTM Εμμάνουελ: Για δεύτερη φορά τελικά ο Εμμάνουελ αντίκρισε την πόρτα της εξόδου από το Greece’s Next Top Model.

 

Τα παιδιά κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε μια άκρως απαιτητική φωτογράφιση, καθώς έπρεπε να φωτογραφηθούν σε δυάδες, επάνω σε ξυλοπόδαρα και να δημιουργήσουν κάποια γράμματα της αλφαβήτου.

 

Η Παρασκευή, η οποία είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο πλατό, κλήθηκε να επιλέξει τα ζεύγη, τα γράμματα που έπρεπε να πραγματοποιήσουν, αλλά και σε ποιους θα δώσει το disadvantage.

 

Η Παρασκευή επέλεξε τους GNTM Εμμάνουελ και Μαριαγάπη και τους έδωσε το disadvantage, κι απ’ ότι φάνηκε πέτυχε τον στόχο της.

Τα παιδιά που άκουσαν ιδιαίτερα καλά λόγια και από τους κριτές ήταν τα ζευγάρια Ανδρέας – Ηρακλής, Αιμιλιάνο – Δημοσθένης και Έντουαρντ – Ξένια.

GNTM Εμμάνουελ: Κάτι ανατρεπτικό συνέβη στο αποψινό επεισόδιο, καθώς τα παιδιά του GNTM έπρεπε να μπουν στα “παπούτσια” των κριτών και να ψηφίσουν εάν το “Α” ή το “Η” έπρεπε να πάρουν τη δουλειά.

*Friendly reminder: Το “Η” είχαν οι Ξένια – Έντουαρντ, ενώ το “Α” είχαν οι Δημοσθένης – Αιμιλιάνο.

Αυτή η ψηφοφορία έκανε ακόμη πιο έντονες τις κόντρες μεταξύ των παιδιών, κι έφερε κακίες στην επιφάνεια.

Η φωτογραφία που ψηφίστηκε ως η καλύτερη ήταν του Δημοσθένη και του Αιμιλιάνο, η οποία απέσπασε όλες τις ψήφους εκτός της Ξένιας. Ο Δήμος, μάλιστα, πήρε το advantage για την επόμενη δοκιμασία με σκορ 5 – 4.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Μαριαγάπη κι ο GNTM Εμμάνουελ, καθώς η λήψη τους είχε το πιο αδύναμο αποτέλεσμα σε σχέση με των υπολοίπων ζευγαριών.

 

Τα πάντα κρίθηκαν στην λεπτομέρεια, κι η κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι για δεύτερη φορά έπρεπε να αποχωρήσει ο Εμμάνουελ.

GNTM Instagram: Οι λογαριασμοί όλων των παιδιών