GNTM Εμμάνουελ

GNTM Εμμάνουελ: Ο 21χρονος παίκτης με καταγωγή από το Λάγος της Νιγηρίας μπήκε στο ριάλιτι μόδας και μέχρι στιγμής η πορεία του μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανοδική.

 

Παρά τις φοβίες του, ο Εμμάνουελ κατάφερε να ικανοποιήσει αρκετές φορές και σε σημαντικό βαθμό την κριτική, καθώς το προσπαθούσε με πείσμα κι αποφασιστικότητα.

 

Στην πορεία, όμως, του παιχνιδιού ο Εμμάνουελ αποχώρησε καθώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές στη δοκιμασία της πασαρέλας με ρούχα από το Project Soma.

 

GNTM Εμμάνουελ: Ο Εμμάνουελ δεν κατάφερε, όμως, να εντυπωσιάσει μόνο την κριτική επιτροπή ώστε να μπει στο σπίτι του GNTM, αλλά και τον Head of Scouting, Joel Bough, ο οποίος τον ξανάβαλε πίσω στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον Joel, ο παίκτης από τη Νιγηρία έχει όλο το πακέτο προκειμένου να εργαστεί για πολλούς σχεδιαστές από την αγορά του Λονδίνου.

 

Η απόφαση αυτή του Joel, μάλιστα, δικαίωσε τον παίκτη, καθώς όχι μόνο μπήκε ξανά στο παιχνίδι, αλλά κατάφερε μαζί με τον Ηρακλή να πάρουν την ίδια ακριβώς ημέρα την καλύτερη φωτογραφία.

*Friendly reminder: Ο Ηρακλής ήταν το δεύτερο αγόρι που επέλεξε ο Joel να ξαναμπεί στο παιχνίδι του Greece’s Next Top Model.

 

Διάβασε και αυτό: Αυτά είναι τα Instagram accounts όλων των παιδιών που μπήκαν στο σπίτι του GNTM