GNTM Έντουαρντ

GNTM Έντουαρντ: Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει καταφέρει να απασχολήσει πολύ τόσο την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, αλλά όσο και το κοινό που παρακολουθεί φέτος το γνωστό ριάλιτι μόδας.

Ο Έντουαρντ Στεργίου έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι αξίζει να βρίσκεται τόσο καιρό στο παιχνίδι του Greece’s Next Top Model, αλλά υπήρξαν και φορές που η απόδοσή του δεν ήταν προσδοκώμενη από τους κριτές.

Υπάρχουν, όμως, αρκετά πραγματάκια που δε γνωρίζαμε για το 24χρονο μοντέλο!

Πριν ξεκινήσουμε να αναλύουμε όσα δε γνωρίζουμε για τον Έντουαρντ, ας θυμηθούμε την audition του!

Ας ξεκινήσουμε!

Ο 24χρονος Έντουαρντ Στεργίου έχει γεννηθεί στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας, και ζει στην Ελλάδα από την ηλικία των 3 ετών.

 

Επιπροσθέτως, είναι επαγγελματίας μοντέλο, καθώς έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο, αλλά κι έχει περπατήσει σε επίδειξη των Dolce & Gabbana σε επίδειξή τους στην Ιταλία.

GNTM Έντουαρντ: Ο παίκτης, επίσης, ασχολήθηκε με το χώρο του modelling μετά από μια ερωτική απογοήτευση, αλλά στον διαγωνισμό μπήκε με στόχο να γίνει περισσότερο αναγνωρίσιμος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edward (@edw4rd_stergiou)

Ο Έντουαρντ Στεργίου είχε θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά από την πρώτα κι όλας στιγμή που περπάτησε μπροστά στους τέσσερις κριτές, αλλά ο μεγαλύτερος του φόβος είναι ο εαυτός του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edward (@edw4rd_stergiou)


Διάβασε και αυτό: GNTM Instagram: Βρήκαμε τα accounts των πέντε φιναλίστ