GNTM

Δεν ξέρω αν στα πρόλαβαν τα social media, αλλά πρέπει να στα πω γιατί θα σκάσω! Το GNTM επιστρέφει και στον νέο κύκλο θα δούμε κορίτσια και αγόρια να στέκονται μπροστά στην κριτική επιτροπή με στόχο να μπουν στο σπίτι του γνωστού reality.

Καιρό τώρα, ακουγόταν η φήμη πως στο νέο κύκλο του γνωστού reality μοντέλων θα έχουμε και αγόρια και κορίτσια, αλλά κανείς από το κανάλι STAR δεν είχε επιβεβαιώσει! Όλα αυτά μέχρι χθες το απόγευμα όπου μαθεύτηκε η ανατροπή!

Στον νέο κύκλο του GNTM, θα δούμε κορίτσια και αγόρια να δίνουν τα πάντα για να πάρουν τον τίτλο και εννοείται πως θα έχουμε ανατροπές αφού θα θυμίζει λίγο Big Brother η όλη φάση!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις