GNTM επιστροφή παικτών

GNTM επιστροφή παικτών: Ο Head of Scouting του πρακτορείου Elite London, Joel Bough, έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στους Ξένια, Παρασκευή, Εμμάνουελ και Ηρακλή.

Παρόλα αυτά, ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των ήδη υπαρχόντων παικτών και υπαρχουσών παικτριών που βρίσκονται μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Ας ξεκινήσουμε με τον Αιμιλιάνο, ο οποίος σοκαρίστηκε όταν ανακοίνωσε ο Joel ότι στο παιχνίδι θα ξαναμπεί η Ξένια και αυτό που έκανε με την πρώτη ήταν να τραβήξει τα μαλλιά του πίσω από την ξενέρα που έφαγε.

Από την άλλη, όταν άκουσε ότι θα μπει πίσω στο σπίτι ο Ηρακλής κι ο Εμμάνουελ, πανηγύρισε μαζί με τον καλό του φίλο Σήφη.

Και μπουμ, τα τέσσερα παιδιά που μπήκαν ξανά στο σπίτι του GNTM, κάθισαν όμορφα κι ωραία στον καναπέ του σπιτιού και πρώτος που τους είδε ήταν ο Σήφης. Στην πορεία που ήρθαν κι οι υπόλοιποι, όπως ήταν αναμενόμενο, ο καθένας χαιρέτισε αυτούς που ήθελε.

GNTM επιστροφή παικτών: Τα δράματα ξεκίνησαν με την Ξένια να σχολιάζει την αντίδραση της φίλης της, Λίας, η οποία όταν την είδε, όχι μόνο δεν της μίλησε, αλλά και δεν την χαιρέτισε.

Από την άλλη, ο Έντουαρντ δεν αισθάνθηκε τίποτα, όπως δήλωσε, για την επιστροφή των συγκεκριμένων παικτών και παικτριών πίσω στο σπίτι.

Η Ξένια, επίσης, είπε ότι ο Δημοσθένης δεν πιστεύει ότι μετάνιωσε που την “έδιωξε” από το σπίτι μετά από εκείνη την επική φωτογράφιση.

Επιπλέον, η Λία ανέφερε ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει πλέον στο σπίτι, και καλύτερα είναι η Ξένια να κοιμάται στην μπανιέρα.

Κι απ’ ότι φαίνεται, μάλλον θα δούμε την Ξένια να κάνει παρέα με την Μαριαγάπη και τη Μαρινέλα, καθώς η Λία ήταν ξεκάθαρη με τη στάση και τα λόγια της. Της είπε, μάλιστα, ότι έχει να φάει πολύ disadvantage από εκείνη.