GNTM

Όλη η Ελλάδα λοιπόν όπως είπε και η Βίκυ Καγιά παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το GNTM. Ε αφού το είπε η “ιέρεια” του ελληνικού modeling είπαμε και εμείς “κάτι θα ξέρει και η Βίκυ ας κάτσουμε να το δούμε”. Και η αλήθεια είναι πως άξιζε!

Είδαμε για πρώτη φορά σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στο GNTM να βγαίνουν δύο νικήτριες. Η Κάτια και η Άννα Μαρία! Και όχι γιατί υπήρξε ισοψηφία. Αλλά γιατί τα έπαιξε ο server.

Ναι καλά διαβάσατε και εξηγούμε παρακαλώ! Οι 4 κριτές ψήφισαν και οι δύο κοπέλες που αναφέραμε και πιο πάνω έλαβαν από 112 βαθμούς. Οπότε τη λύση θα την έδινε το τηλεοπτικό κοινό που είτε θα επέλεγε μία από τις δύο ή θα έκανε την ανατροπή και θα έβγαινε η Κέισι (μην μας ρωτάτε από που βγαίνει αυτό).

Η αγωνία λοιπόν στο κατακόρυφο περιμένοντας για τη μεγάλη νικήτρια του GNTM. Και τότε σκάει το παραμύθι η Βίκυ Καγιά. Πώς ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή στην ψηφοφορία που μπλόκαρε τα πάντα, τα συστήματα, τους servers, το internet, δεν έμεινε κοινώς τίποτα όρθιο.

Και επομένως τα συστήματα του Star κατέρρευσαν και έτσι δεν μπόρεσαν να βγάλουν νικήτρια. Οπότε με βάση τη βαθμολογία των κριτών νικήτριες είναι δύο τελικά. Η Άννα Μαρία και η Κάτια. Και η φράση που βγαίνει αυτόματα από τα χείλη μας είναι: “Που τα πουλάς αυτά κουκλίτσα μου;”.

Εάν δεχθούμε ότι ολόκληρο σύστημα ενός ολόκληρου καναλιού έπεσε τότε μιλάμε για συστήματα πανηγύρι. Δεν μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο σύστημα τόσο απλά και να μην υπάρξουν δεδομένα για την ψηφοφορία. Δεν είναι δυνατόν μία τέτοια παραγωγή να πέφτει σε τέτοιες λούμπες. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν δύο νικήτριες γιατί υπάρχει ανικανότητα να προβλέψουν ότι εκείνη τη στιγμή της ψηφοφορίας θα υπάρξει πανικός. Άραγε η εταιρεία που δίνει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του GNTM στο STAR τα ξέρει αυτά; Και από τη στιγμή που συμβαίνει κάτι τέτοιο ας βρει το κανάλι τρόπο να το λύσει, ας επιμηκύνει το διάστημα της ψηφοφορίας για να αποσυμφορηθεί το σύστημα. Ας κάνει επανάληψη της ψηφοφορίας. Ας κάνει κάτι αλλά μην μας πουλάει αυτό που είδαμε.

 Οι τηλεθεατές πλέον ακόμα και στην Ελλάδα είναι πονηρεμένοι! Δεν μπορούν να πιστέψουν όλο αυτό που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Δεν είναι και από την άλλη τυχαίες οι δύο νικήτριες. Από τη μία η Κάτια, μία κοπέλα που από την αρχή έδειξε πως είναι φαβορί μιας και η κοπέλα πραγματικά το είχε. Ωστόσο, καθόλου συμπαθητική φυσιογνωμία για τους περισσότερος. Και από την άλλη η Άννα Μαρία που άργησε να μας δείξει το ταλέντο της, αλλά με μία ιδιαίτερη ομορφιά και πολύ πιο συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό.

Οπότε η μοιρασιά δίκαιη και όλοι οι τηλεθεατές ευχαριστημένοι! Μμμμμ κάτι δεν πάει καλά! Και να μην υπάρχει τίποτα κακόβουλο όπως πολλοί σκέφτηκαν από την πρώτη στιγμή – άλλωστε γίνεται πανηγύρι στα social media – δεν επιτρέπεται σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή τέτοιες προχειρότητες!

Ας σοβαρευτούμε παρακαλώ κι αν αυτό δεν είναι εφικτό ας αγοράσουμε πιο ισχυρούς servers!