GNTM Ηρακλής

GNTM Ηρακλής: Ήταν ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο στο GNTM αφού τα τρία αγόρια του campaign room βρέθηκαν στην τελική τριάδα που θα έκρινε ποιός από τους τρεις θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Σήφης, Αιμιλιάνο και Ηρακλής βρέθηκαν στον τάκο και τελικά αποχώρησε ο Ηρακλής, αφού αυτή τη φορά δεν κατάφερε να δώσει όχι μόνο κάτι παραπάνω, αλλά ουσιαστικά δεν έδωσε τίποτα στη φωτογραφία του.

Είχε προηγηθεί ο μεγάλος εκνευρισμός του Σήφη, ο οποίος βλέποντας πως έμειναν αυτοί οι τρεις στο τέλος και το οποίο το θεωρούσε τεράστια αδικία από τους κριτές, προσπάθησε να πείσει τον Αιμιλιάνο και τον Ηρακλή να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το παιχνίδι. Αυτό μάλιστα το αποκάλυψε ο ίδιος ο Αιμιλιάνο μιλώντας στην κάμερα του GNTM.

Ο Σήφης πέρασε πρώτος απέναντι για να παραμείνει στο σπίτι αλλά δεν έκλεισε το σπίτι του και θέλησε να δηλώσει την αντίθεσή του προς τους κριτές. Μάλιστα, δήλωσε πως δεν του άρεσαν συγκεκριμένες φωτογραφίες και πως δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση αυτή η Ρασέλ και η Λία.

Δήλωσε επίσης πως δεν τον ενδιαφέρει να δει τις φωτογραφίες αλλά θεωρεί πως απλά εκείνος, ο Αιμιλιάνος και ο Ηρακλής δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Το σχόλιο που αγαπήσαμε ήταν του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος με σαφή ειρωνική διάθεση του είπε: “έχει μία κενή θέση στους κριτές, θες να έρθεις;”.

Για τα πρακτικά την καλύτερη φωτογραφία την έλαβε η Μαριαγάπη, η οποία τερμάτισε κυριολεκτικά μπροστά από τον Ανδρέα ο οποίος είχε τελικά τη δεύτερη καλύτερη φωτογραφία. Φυσικά όταν τον ρώτησε η Βίκυ Καγιά δήλωσε με περίσσιο θράσος πως δεν συμφωνεί και πως θεωρεί τη δική του φωτογραφία καλύτερη.