GNTM Ηρακλής

GNTM Ηρακλής: Φτάνοντας στην Ελαφόνησο, ο Ηρακλής ενημερώθηκε πως εκείνος θα είναι ο μοναδικός που θα μπορεί να έχει μια ιδέα για το concept της φωτογράφισης και κανείς άλλος.

Επίσης, τον ενημέρωσαν πως θα έχει τη δυνατότητα να κλέψει από έναν συμπαίκτη του 90 δευτερόλεπτα, τα οποία θα τα καρπωθεί ο ίδιος ο Ηρακλής.

Ο Αιμιλιάνο του είχε ζητήσει να μην το δώσει το μειονέκτημα στην Μαριαγάπη αλλά στην Ξένια, αλλά ο Ηρακλής κυριολεκτικα τον πρόδωσε και το έδωσε τελικά στην Μαριαγάπη.

Όπως είπε ο Ηρακλής επέλεξε την Μαριαγάπη γιατί την θεωρεί αδύναμο κρίκο και πιο εύκολο να αποχωρήσει, γεγονός που σόκαρε κάποιους.

Ο Ηρακλής δεν έκρυψε μάλιστα, το γεγονός πως πλέον δεν μπορεί να κοιτάει φιλίες και τέτοια μέσα στο σπίτι αλλά θα πρέπει να κινηθεί στρατηγικά με μοναδικό στόχο να κερδίσει το GNTM.

Η απόφαση αυτή πάντως είναι σίγουρο πως θα αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι του GNTΜ, ενώ θα σχολιαστεί και μπροστά στους κριτές.

Η πρώτη αντίδραση της Μαριαγάπης στην κίνηση του Ηρακλή ήταν να βγάλει ένα επιφώνημα απογοήτευσης και να πιάσει το κεφάλι της. Ο Αιμιλιάνο πάλι δεν αντέδρασε στο παραμικρό αλλά ποιός ξέρει τι θα γίνει μετά.