GNTM Ίριδα

GNTM Ίριδα: Η Ίριδα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμόγελα” της Σίσσυς Χρηστίδου κι έκανε αρκετές δηλώσεις.

GNTM Ίριδα: Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την αποχώρηση από το GNTM – που κανείς δεν περίμενε -, για την fashion expert και πρώην μοντέλο Βίκυ Καγιά, αλλά και για τα όσα ακούγονται για τα ζευγαράκια που υπάρχουν στο παιχνίδι, και λείπουν τα βράδια από τα δωμάτιά τους.

Για τη Βίκυ Καγιά, είπε μάλιστα:

“Δεν θα ήθελα στην κριτική επιτροπή τη Βίκυ Καγιά, γιατί ήταν σκληρή μαζί μου. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλιά της απλά ήλπιζα ότι σε ένα από τα 4 – 5 πλατό που έκανα να βρει κάτι θετικό, αλλά δεν της άρεσε κάτι”.

 

Από την άλλη πλευρά, αποκάλυψε αρκετά για όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι, και φυσικά αναφερόμαστε στα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί:

“Νομίζω από το τελευταίο πλατό φάνηκε ότι ο Σήφης με την Μαρινέλα έχουν έρθει πολύ κοντά. Είδα ότι στο τελευταίο τους σετ να έχουν πολλή χημεία, που σχολιάστηκε και από τους κριτές, οπότε από εκεί καταλαβαίνουμε ότι έχουν κάτι παραπάνω αυτοί οι δύο άνθρωποι”, δήλωσε η χορεύτρια.

Η Ίριδα συνέχισε λέγοντας: “Υπήρχαν βράδια που ήμουν στο δωμάτιό μου και από τα τέσσερα κορίτσια που ήμασταν εκεί, τα δυο κοιμόμασταν. Εγώ και η Λία. Οι άλλες δύο δεν ξέρω που κοιμόντουσαν. Δεν σηκωνόμουν και εγώ το βράδυ να ελέγξω. Στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια.

Τον Εμιλιάνο και την Μαριαγάπη τους έβλεπα και εγώ πάρα πολλές φορές να συζητάνε οι δυο τους, πέρα από τους άλλους. Νομίζω είναι ένα ειδύλλιο που θα εξελιχθεί στο μέλλον. Φαίνεται η χημεία τους. Η Ρασέλ είναι ένα κορίτσι που όποιον άνδρα και να δει πάει πάνω του. Πιστεύω ο Έντουαρντ θα πέσει”.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Η Ίριδα μπορεί να αποχώρησε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model, αλλά το χαμόγελό της δεν έπαψε να υπάρχει στα χείλη της ούτε στιγμή.

Όσον αφορά στο νέο της μαλλί, πραγματικά δε νομίζουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το λάτρεψε.

Τσέκαρε επίσης: Big Brother: Τα σχόλια του Twitter 23/10