GNTM καυγάδες

GNTM καυγάδες: Η ησυχία μέσα στο σπίτι του GNTM είναι άγνωστη λέξη αφού πλέον όπως φαίνεται το σπίτι έχει χωριστεί σε τρία στρατόπεδα και ήδη έχουν βγει ήδη τα μαχαίρια.

Πρώτη που ξύπνησε έξαλλη για άλλη μία φορά ήταν η Ρασέλ, η οποία κατηγορούσε τα υπόλοιπα παιδιά γιατί το βράδυ δεν κοιμόντουσαν και έκαναν φασαρία με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να κοιμηθούν.

Μάλιστα, χρησιμοποιούσε πολλές κακιούλες, λέγοντας πως κάποιοι νομίζουν πως το σπίτι του GNTM είναι μπουζούκια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κλείσουν μάτι όσοι θέλουν.

Από την άλλη το δωμάτιο τεσσάρων αγοριών είναι άλλο ένα στρατόπεδο. Ο λόγος για τον Ηρακλή, τον Σήφη, τον Αιμιλιάνο και τον Εμάνουελ, οι οποίοι έχουν βάλει στην πόρτα τους ένα χαρτί που γράφει “προσοχή ντόπερμαν”. Αυτά τα τέσσερα λοιπόν αθώα αγόρια κουτσομπόλευαν τους υπόλοιπους παίκτες και θεωρούσαν σίγουρο πως θα τα καταφέρουν εκείνοι μόνο στην τελική ευθεία.

Και φυσικά υπάρχει και το στρατόπεδο του κήπου, το οποίο ωστόσο δεν είναι πολύ ενωμένο, καθώς Λία και Κωνσταντίνα δεν συμπαθούν την Μαρινέλα, κατηγορώντας την πως μιλάει για όλο τον κόσμο πίσω από την πλάτη του.

Και το συμπέρασμα είναι ένα! Υπάρχει ωραίο κλίμα (GNTM καυγάδες) στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω! #not