GNTM Κωνσταντίνος

GNTM Κωνσταντίνος: Μία εβδομάδα γεμάτη ένταση, νεύρα και μία δύσκολη δοκιμασία είχε τη χειρότερη κατάληξη για τον Κωνσταντίνο, αφού τελικά αυτός αποχώρησε και δεν θα ξαναβρεθεί στο σπίτι του GNTM.

H δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη, αφού οι παίκτες θα έπρεπε να περάσουν μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο καταρράκτη με γάλα και εκείνοι να αναδείξουν αρχικά το γυμνασμένο τους σώμα, αλλά και την ηρεμία στο πρόσωπο που σου προκαλεί η συγκεκριμένη εταιρεία που θα έπρεπε να διεκδικήσουν την καμπάνια της.

Ο Ηρακλής είχε το προβάδισμα σε αυτό, αφού είχε το πλεονέκτημα να διαλέξει τρεις παίκτες που θα είχαν τη δυνατότητα να περάσουν μία φορά μόνο μέσα από τον κατασκευασμένο καταρράκτη και να έχουν άρα μόνο μία λήψη, ένα εγχείρημα αρκετά δύσκολο.

Εκείνος πάντα σε συνεννόηση με Αιμιλιάνο, Εμάνουελ και Σήφη επέλεξε τη Λία, τον Δημοσθένη και το Golden Pass, Κωνσταντίνο. Οι αρχικές δικαιολογίες ήταν αστείες, αλλά ο Σκουλός του έδωσε να καταλάβει πως ο λόγος που τους δίνει το μειονέκτημα αυτό είναι ξεκάθαρα για να τους διώξει από το παιχνίδι.

Από τους τρεις παίκτες σε δύσκολη θέση πρώτος ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος και η πορεία του μέσα από τον καταρράκτη δεν ήταν καθόλου καλή. Ο Κωνσταντίνος γλίστρησε και η λήψη ήταν ενός ανθρώπου να περνάει μέσα από έναν καταρράκτη και να παλεύει να μην σωριαστεί στο έδαφος.

Αυτό ακριβώς ήταν αρκετό για να επικρατήσει βουβαμάρα στο σετ και να συνειδητοποιήσει τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι πως ο Κωνσταντίνος (GNTM Κωνσταντίνος) θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Η Λία και ο Δημοσθένης επίσης είχαν μία λήψη όπως έπρεπε με τους κανόνες που είχε επιβάλει ο Ηρακλής, αλλά δεν έπαθαν το στραπάτσο του Κωνσταντίνου.

Στο στούντιο αποδείχθηκε πως ο Δημοσθένης κατάφερε έστω με μία λήψη να ακούσει διθυραμβικά σχόλια, ενώ η Λία δεν άκουσε και τα καλύτερα σχόλια, με τη Βίκυ Καγιά να της εξηγεί πως φαίνεται να είναι στον κόσμο της.

Μπροστά στους κριτές ο Κωνσταντίνος δεν ήθελε καν να δει τη λήψη του και εκείνοι από την πλευρά τους, του εξήγησαν πως δεν μπορούν καν να μπουν στη διαδικασία να κρίνουν γιατί δεν υπάρχει λήψη. Και επομένως είναι αυτός που αποχωρεί από το GNTM.

Για τα πρακτικά την καλύτερη φωτογραφία έλαβε ο Δημοσθένης και δεύτερος τερμάτισε ο Αιμιλιάνο.

Διαβάστε επίσης:

GNTM Κωνσταντίνος: Η πορεία του στο παιχνίδι