gntm κωνσταντίνος

GNTM Κωνσταντίνος: Τον γνωρίσαμε ως ένα γλυκό και ήσυχο αγόρι στις πρώτες auditions του Greece’s Next Top Model.

Το Golden Pass ή κατά κόσμον Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είναι 18 χρονών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει ρίζες από την Ιταλία.

Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει μάλιστα στις auditions του, ανήκει από τα 6 του σε πρακτορείο μοντέλων και έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις και διαφημιστικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

GNTM Κωνσταντίνος: Η πορεία του, όμως, στο Greece’s Next Top Model δεν ήταν η αναμενόμενη που όλοι περιμέναμε, με τους κριτές να του υπενθυμίζουν συνεχώς ότι πρέπει να αφήσει πίσω του το γλυκό προσωπάκι και να ξεκινήσει να “τσαλακώνεται”.

Υπήρξαν στιγμές που τον ταρακούνησαν και κατάφερε να “τσαλακωθεί” μετά από προσπάθειες, ενώ υπήρξαν κι αρκετές στιγμές που κάποιοι από τους κριτές δήλωσαν πως ήταν εκτός concept όσον αφορά στις φετινές δοκιμασίες.

Στο παιχνίδι, κι ειδικότερα στο σπίτι του γνωστού ριάλιτι μόδας, είδαμε τον Τσεντολίνι να αγριεύει αρκετά και να αντιδρά στα σκληρά σχόλια της Ρασέλ, του Αιμιλιάνο και του Δημοσθένη.

 

Μάλιστα, μια φορά στο πλατό φάνηκε ο εκνευρισμός του όταν ο φίλος του ο Αντρέας κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία, ενώ εκείνος ήρθε σε δεύτερη μοίρα.

Ο Κωνσταντίνος, όπως έχει ήδη δηλώσει, έχει ως στόχο να αφήσει όλα τα θέματα που τον κρατάνε πίσω, να αγωνιστεί σκληρά στο χώρο του modeling, καθώς επιδιώκει να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και κατ’ επέκταση να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο.