GNTM Λία

GNTM Λία: Το ταξίδι της Λίας στο GNTM τελείωσε και η νεαρή κοπέλα δεν κατάφερε τελικά να μπει στην επτάδα. Η Λία είναι το κορίτσι που τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι.

Στον τάκο βρέθηκε η Λία, η Μαριαγάπη και η Ξένια. Αφού η Βίκυ Καγιά έριξε έναν εξάψαλμο στην Μαριαγάπη, η οποία τελικά τη γλίτωσε.

Επίσης την γλίτωσε η Ξένια για άλλη μια φορά οπότε τελικά αποχώρησε η Λία.

Όλοι οι κριτές ήταν αρκετά αυστηροί με τα μοντέλα και είναι λογικό μιας και έχουν μείνει λίγες πλέον ημέρες μέχρι να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Παρά το γεγονός ότι επικράτησε χαμός στο σετ με τον Ανδρέα, ωστόσο στο στούντιο οι κριτές τον αποθέωσαν γνωρίζοντας πως είχε και το μειονέκτημα. Βέβαια του έκαναν και αυστηρή κριτική για το γεγονός πως αντιδρά διαρκώς και δεν ακούει και θέλει να κάνει πάντα το δικό του.

Πολύ καλά σχόλια άκουσε και ο Ηρακλής για τον οποίο είπαν πως ήταν συγκλό! Και ο Έντουαρντ όμως είχε πολύ καλά σχόλια από τους κριτές.

Για την καλύτερη φωτογραφία ήταν δύο υποψήφιοι, ο Έντουαρντ και ο Ηρακλής αλλά τελικά κέρδισε ο Ηρακλής με τον Έντουαρντ να δηλώνει πως δεν τον ενοχλεί αρκεί να κάνει καλές λήψεις.

Στο τέλος έμειναν τέσσερα κορίτσια αλλά η Παρασκευή έμεινε τελικά στο παιχνίδι και πέρασε στην επτάδα. Και έμειναν τα άλλα τρία κορίτσια μπήκαν στον τάκο, αλλά μόνο η Λία αποχώρησε.