GNTM Μαριαγάπη: Ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης από το Greece’s Next Top Model μίλησε στο δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο από την εκπομπή Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον χωρισμό της με την παίκτρια και επιβεβαίωσε ότι οι φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Αιμιλιάνο είναι αλήθεια.

“Ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Αυτό που είπε η μητέρα της είναι αστείο. Πλατωνική και μετασχολική σχέση δεν υπάρχει. Είχαμε μία κανονική σχέση που δεν τέλειωσε όταν μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί κανονικά, μετά τέλειωσε. Ήμασταν ένα σεβαστό διάστημα μαζί με την Μαριαγάπη.

Η μητέρα της θέλει να την προστατέψει σίγουρα, να βγει μια σωστή εικόνα για την Μαριαγάπη. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα. Με είχε βάλει σε μια διαδικασία να μην πιστέψω τα δημοσιεύματα και να την περιμένω.

Έχω έναν γνωστό, που πέρασε από το GNTM ως παίκτης, και μου επιβεβαίωσε τη σχέση της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο. Έχουν σχέση τα παιδιά. Εμένα δεν μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε επειδή τα έχει βρει μαζί της. Μου είπε να χωρίσουμε επειδή η σχέση μας έχει προβλήματα”, ανέφερε ο Διονύσης Κρεζίας.

Τσέκαρε και αυτό: GNTM: Τα σχόλια του Twitter 10/11