GNTM Μαριλένα

GNTM Μαρινέλα: Η Μαρινέλα δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, καθώς όπως φάνηκε και στη φωτογραφία της τα νεύρα της είχαν φτάσει στο Θεό.

Η δοκιμασία που κλήθηκαν τα παιδιά να θέσουν εις πέρας ήταν να φωτογραφηθούν πιο αισθησιακά σε ένα κρεβάτι, αφού υποτίθεται ότι είχαν μόλις ξυπνήσει ώστε να προωθήσουν τον καφέ Nescafe Gold.

Στη συγκεκριμένη δοκιμασία τα παιδιά έπρεπε να υποστούν και τις φωνές κάποιων ιδιαίτερων καλεσμένων, όπως τη φωνή του Shopping Star, τον Γιώργο Καράβα, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τους παρουσιαστές του Τροχού της Τύχης κ.α. .

Το disadvantage δόθηκε στην Παρασκευή και στον γύπα, Δημοσθένη, οι οποίοι είχαν μόνο 1,5 λεπτό για να φωτογραφηθούν.

Η Παρασκευή κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη φωτογραφία που έφτασε στο πλατό, ενώ ο Δημοσθένης δεν τα πήγε καθόλου καλά, με τον Μπράτη να κάνει λόγο για το πιο βαρετό masculinity που έχει δει ποτέ σε αισθησιακή φωτογράφιση.

Η Καγιά κι ο Μπράτης ξετρελάθηκαν με τη φωτογραφία της Μαριαγάπης, κι ο Μπράτης τόνισε ότι του θύμησε φωτογράφιση που είχε κάνει η Βίκυ για τις ανάγκες του περιοδικού Nitro. Φυσικά κι άρεσε στους Ζενεβιέβ και Σκουλό, απλά θα άλλαζαν την τοποθέτησή της στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μην της δίνουν option.

Ο Ανδρέας, από την άλλη πλευρά, κατάφερε να ξετρελάνει και τους τέσσερις κριτές, με τον Σκουλό να κάνει λόγο για Calvin Klein καμπάνια για εσώρουχα.

Η κοπέλα που κατάφερε, επίσης, να ξετρελάνει όλους τους κριτές ήταν η Ξένια, καθώς έβγαλε ένα ήρεμο πρόσωπο με ένα κορμί που αποπνέει φουλ ερωτισμό.

Επιπροσθέτως, ο Ηρακλής άρεσε πολύ, κι ιδιαίτερα στην Βίκυ Καγιά η οποία του επισήμανε ότι όταν χαλαρώνει, χαλαρώνει και το πρόσωπό του.

Όταν ήρθε η στιγμή της Μαρινέλας να κριθεί, όλοι σοκαρίστηκαν γιατί η φωτογραφία της έβγαζε κάτι το φθηνό – όπως κι η ίδια είπε. Η Βίκυ Καγιά, μάλιστα, της τα “έψαλε” διότι της τόνισε πως όταν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα σωστά σε μια δουλειά, τότε όλα μαθαίνονται στον χώρο της μόδας.

Ο Εμμάνουελ ήταν ένα ακόμη αγόρι που άκουσε πολύ θετικά σχόλια από όλους τους κριτές, αφού ήταν η πιο φυσική φωτογραφία ήρθε στο πλατό.

Στη δυάδα με τις καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν η Ξένια κι η Παρασκευή, και φυσικά την best of all πήρε η Παρασκευή. Μετά ακολούθησαν ο Ηρακλής, η Μαριαγάπη κι ο Εμμάνουελ.

 

GNTM Μαρινέλα: Στη δυάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες βρέθηκαν ο Δημοσθένης κι η Μαρινέλα. Τελικά, όμως δεν τα κατάφερε η 19χρονη δασκάλα χορού κι αποχώρησε.

Διάβασε και αυτό: Όσα δεν γνωρίζουμε για τη Μαρινέλα του GNTM