GNTM νικητής

GNTM νικητής: Μεγάλη αγωνία είχαμε για να δούμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μοντέλων και πλέον όλα τελείωσαν!

Οι κριτές και ο Γιώργος Καράβας βρέθηκαν στο πλατό του ριάλιτι και όπως πάντα ήταν εντυπωσιακοί και λαμπεροί. ‘Ο Γιώργος Καράβας ήταν αυτός που υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό (σαν οντισιόν για παρουσίαση ήταν) και έπειτα εμφανίστηκαν οι κριτές και τα μοντέλα που δεν κατάφεραν αν βρεθούν στον τελικό.

Μάλιστα. είδαμε για πρώτη φορά ένα μοντέλο το οποίο δεν είχαμε ξαναδεί και δεν ήταν άλλος από τον Άγιο Βασίλη ο οποίος έκανε μια εξαιρετική πασαρέλα και ήταν αι αυτός που έφερε τους φιναλίστ στο πλατό.

Αφού τα είπαν όλοι, οι κριτές μίλησαν για το κάθε μοντέλο ξεχωριστά και τα λόγια τους ήταν “βάλσαμο” στην ψυχή των μοντέλων!

Οι κριτές έδωσαν τις τελικές τους βαθμολογίες για το διαφημιστικό το οποίο έκαναν τα μοντέλα και η ανατροπή ήταν μεγάλη καθώς τα αποτελέσματα άλλαζαν διαρκώς.

Αφού μας ταλαιπώρησαν με διάφορα λόγια, ο Γιώργος Καράβας αποφάσισε μετά κάπως και βασάνων να μας ανακοινώσει το όνομα του νικητή που θα φύγει από το ριάλιτι με 50.000 ευρώ και άλλα πολλά δώρα.

GNTM νικητής – Και το πρόσωπο που κατάφερε να κερδίσει είναι η… Κυβέλη Χατζηευστρατίου!