Κάτια Ταραμπανκό

GNTM: Με αφορμή τη συμμετοχή της σε εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε η πρώην νικήτρια του Greece’s Next Top Model, Κάτια Ταραμπανκό.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχθηκε λόγω της συμμετοχής της στο γνωστό ριάλιτι μόδας, ενώ εξέφρασε και τη γνώμη για το φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

“Στο GNTM ήμουν, ξεκάθαρα, η “Κακιά”, η “Σκύλα”, η “Ψωνάρα”. Αυτά ήταν τα classic σχόλια που διάβασα, βγαίνοντας από το παιχνίδι» ανάφερε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπανκό στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα.

Υπήρχε κάποιο θετικό σχόλιο που διάβασες;

Όμορφη, αλλά σκατένιος χαρακτήρας. Στην αρχή με πήρε από κάτω αλλά μέσα μου ήξερα ότι δεν πάτησα επί πτωμάτων για να κερδίσω, Προσπάθησα με στοχοπροσήλωση – και φυσικά με την αξία μου.

Από το φετινό GNTM 3 ξεχωρίζεις κάτι;

Το έχω παρακολουθήσει λίγο. Έχει ενδιαφέρον το concept «αγόρια – κορίτσια». Περιμένω να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στο σπίτι, πως θα είναι οι δοκιμασίες κλπ. Από τους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζω σίγουρα τον Ηρακλή και την κοπέλα με την τσιγγάνικη καταγωγή, δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα της. Μου αρέσει, επίσης, η Ζενεβιέβ στη θέση του κριτή και ανυπομονώ να δω πως ένας άντρας, ο Γιώργος Καράβας θα κοουτσάρει κορίτσια.