gntm αποχώρηση

GNTM Παναγιώτης: Η σημερινή δοκιμασία ήταν άκρως απαιτητική, καθώς οι παίκτες κι οι παίκτριες έπρεπε να φωτογραφηθούν παρέα με υπέροχους τετράποδους φίλους.

Τα κορίτσια είχαν μεγαλύτερη δυσκολία, καθώς τα τακούνια δε βοηθούσαν στη φωτογράφιση, με τα τακούνια της Λίας να μπαίνουν για τα καλά μέσα στο γρασίδι.

Ένας από τους παίκτες που δεν τα πήγε καθόλου καλά στο σετ ήταν ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ο οποίος πόζαρε συνεχώς χωρίς να δίνει το απαιτούμενο υπεροπτικό ύφος που ζητούσαν οι κριτές.

Όταν γύρισε, μάλιστα, ο Παναγιώτης πίσω στο σπίτι ξεκίνησε να μαζεύει τα πράγματά του, καθώς διαισθανόταν ότι η τελική φωτογραφία του για το πλατό δε θα είναι καλή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🍵🍵

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐏𝐚𝐧𝐚𝐠𝐢𝐨𝐭𝐢𝐬 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧𝐨𝐩𝐨𝐮𝐥𝐨𝐬 (@panagiotisantwnopoulos_) στις

Στην πορεία του επεισοδίου, και ειδικότερα όταν ο Παναγιώτης εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, προτού ξεκινήσουν να μιλούν οι κριτές, άρχισε να κλαίει λόγω της πίεσης που ασκεί τόσο καιρό ο ίδιος στον εαυτό του επειδή προσπαθεί να το παίζει συνεχώς σκληρός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Play with the look 👀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐏𝐚𝐧𝐚𝐠𝐢𝐨𝐭𝐢𝐬 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧𝐨𝐩𝐨𝐮𝐥𝐨𝐬 (@panagiotisantwnopoulos_) στις

Τελικά, η διαίσθηση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου βγήκε αληθινή, καθώς όχι μόνο βρέθηκε στην τελική δυάδα μαζί με την Μαρινέλα, αλλά κι αποχώρησε.

Για τα πρακτικά, στην πρώτη τριάδα με τις καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν οι Λία, Αιμιλιάνο και Ανδρέας. Τη δουλειά, όμως, την πήρε η Λία.

Τσέκαρε και αυτό: GNTM Παναγιώτης: Η πορεία του στο παιχνίδι