GNTM Παναγιώτης

GNTM Παναγιώτης: Μπορεί να είναι στην πραγματικότητα αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει μέρος στο γνωστό ριάλιτι μόδας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⛱️⛱️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη παναγιωτης αντωνοπουλος (@panagiotisantwnopoulos_) στις

Ο 23χρονος Παναγιώτης Αντωνόπουλος μπορεί να μην ήξερε πολλά για το modeling, αλλά κατάφερε να περάσει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model και να σημειώσει μια ανοδική πορεία.

 

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Παναγιώτης κατάφερε να εκπλήξει τους τέσσερις κριτές με τις φωτογραφίες του που παρουσιάστηκαν στο πλατό και τα διθυραμβικά σχόλια ήταν αρκετά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε κλικ της δοκιμασίας “Alternative Weddings” έπρεπε να ξεχειλίζει αγάπη, στοργή, έρωτα και πολλή χαρά. Τα μοντέλα μας πόζαραν, για πρώτη φορά, σε ζευγάρια μπροστά στον φακό της Αλεξάνδρας Αργύρη, με τον Ηρακλή και τον Παναγιώτη Α. να έχουν την καλύτερη λήψη. #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv #celiadragouni #vasiliszoulias #bridalloftathens #prince_erotokritos #kostisvonkas #nidodileda#katerina_karoussos #celebrityskin #atelier_ntove #toimoifashion #TsakirisMallas #wearcontactlenses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Όσον αφορά στην προσωπικότητά του, κανείς θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει αρκετά εκρηκτικό, καθώς δεν άφηνε να πέσει κάτω τίποτα χωρίς να το σχολιάσει.

Η παίκτρια με την οποία είχε μεγάλο θέμα και ευχόταν συνεχώς να αποχωρήσει από το Greece’s Next Top Model ήταν η Θεοδώρα – Ρασέλ, αφού δεν τη συμπαθούσε ιδιαίτερα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη παναγιωτης αντωνοπουλος (@panagiotisantwnopoulos_) στις

Η επίδοσή του μέσα στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική, γεγονός που το χάριζε συνεχώς την παραμονή του στον διαγωνισμό.