GNTM Παρασκευή

GNTM Παρασκευή: Γνωρίσαμε την συγκεκριμένη παίκτρια στις auditions του γνωστού ριάλιτι μόδας και τη λατρέψαμε μέσα από τα συγκινητικά της λόγια για το bullying που έχει υποστεί.

Στην πραγματικότητα, η Παρασκευή θεωρείται μια μαχήτρια, καθώς είχε να αντιμετωπίσει συχνά την αρνητική στάση των ανθρώπων που είχαν 1επειδή είναι τσιγγάνα.

Η πορεία της στο παιχνίδι του Greece’s Next Top Model ήταν ανοδική, αφού μετά από αρκετές παρατηρήσεις των κριτών, η νεαρή παίκτρια κατάφερε να “τσαλακωθεί” και να δώσει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

 

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που άκουγε αρνητική κριτική κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών από τον coach και τους κριτές, αλλά όταν έφτανε στο πλατό, οι φωτογραφίες της τη δικαίωναν.

Η Παρασκευή προσπαθούσε γενικότερα να μένει αμέτοχη στους καυγάδες και στα ευτράπελα που διαδραματίζονταν μεταξύ των υπολοίπων παικτών, γεγονός που αρκετές φορές εκνεύριζε τους άνδρες και τις γυναίκες του παιχνιδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε κλικ της δοκιμασίας “Alternative Weddings” έπρεπε να ξεχειλίζει αγάπη, στοργή, έρωτα και πολλή χαρά. Τα μοντέλα μας πόζαραν, για πρώτη φορά, σε ζευγάρια μπροστά στον φακό της Αλεξάνδρας Αργύρη, με τον Ηρακλή και τον Παναγιώτη Α. να έχουν την καλύτερη λήψη. #GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv #celiadragouni #vasiliszoulias #bridalloftathens #prince_erotokritos #kostisvonkas #nidodileda#katerina_karoussos #celebrityskin #atelier_ntove #toimoifashion #TsakirisMallas #wearcontactlenses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η παίκτρια, φυσικά, που είχε να πει κάθε φορά πολλά για την παρουσία της στο παιχνίδι ήταν η Ρασέλ, καθώς την αποκαλούσε ανιαρή και αδιάφορη.