GNTM

Ο κριτής του GNTM, Δημήτρςη Σκουλός είδε το όνομα του να «παίζει» παντού μετά από μαι φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αφορούσε σε μια στιγμή όπου φωτογράφιζε γνωστό μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας και σχεδόν δίπλα του είχε ξαπλώσει ένας άστεγος άνδρας και κοιμόταν.

Είναι γεγονός πως στο κέντρο της Αθήνας έχουμε πολλούς άστεγους οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ένα μέρος για να κοιμηθούν, να φάνε ή το οτιδήποτε και είναι μια τραγική εικόνα και άκρως θλιβερή καθώς ο δήμος πρέπει να λάβει μέτρα για αυτούς τους ανθρώπους! Και δυστυχώς, θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα ο κάθε Δημήτρης Σκουλός και όποιος άλλος πως δε θα έπρεπε να αγνοεί το συγκεκριμένο γεγονός ασχέτως αν εκείνη τη στιγμή κάνει τη δουλειά του! Υπάρχουν και άλλες γωνιές της Αθήνας όπου μπορεί να φωτογραφίσει.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν ένα ατυχές γεγονός και πως ο άνθρωπος που ανάρτησε την εικόνα το έκανε γιατί ήθελε να προκαλέσει κάποια αναστάτωση!

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», «τσάκωσε» τον κριτή του GNTM στο δρόμο και θέλησε να αποσπάσει μια δήλωση σχετικά με το ατυχές συμβάν αλλά εκείνος αρκέστηκε σε μια λάθος (κατά τη δική μας γνώμη) δήλωση λέγοντας:

«Άντε πάλι… Τώρα, εντάξει δεν είναι… Τελοσπάντων. Φιλάκια Κατερίνα, ευχαριστώ πολύ. Πάω έχω αργήσει. Γεια!»!

Καλό θα ήταν να μιλήσει για το θέμα και να πει τη δική του πλευρά, γιατί ο καθείς βγάζει συμπεράσματα τα οποία μπορεί και να είναι λανθασμένα!

Τσέκαρε και το σχετικό απόσπασμα:

Τσέκαρε και αυτό: Πασχάλης Τερζής: Η μεγάλη επιστροφή