GNTM Ρασέλ

GNTM Ρασέλ: Η φωτογράφιση στην Γκούρα Κορινθίας που ήταν μία καρτ-ποστάλ για να διαφημίσουμε την Ελλάδα, αποδείχθηκε φιάσκο για κάποιους από τους συμμετέχοντες που δεν κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Ρασέλ δέχθηκε ιδιαίτερα σκληρή κριτική από τους κριτές, με τον Άγγελο Μπράτη στην ουσία να της λέει πως σακάτεψε το ρούχο της, ενώ το σώμα της όπως της είπαν, φαινόταν σαν ξεχαρβαλωμένο.

Όπως φάνηκε λοιπόν το μειονέκτημα που της έδωσε η Μαριαγάπη μέτρησε για τα καλά και έτσι η Ρασέλ θα αποχωρήσει εκτός σπιτιού του GNTM.

Μαζί με τη Ρασέλ στη δυάδα βρέθηκε ο Δημοσθένης και η Λία μαζί της. Η Βίκυ Καγιά εξήγησε στη Λία πως εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει πως θα μπορούσε να είναι νικήτρια του GNTM, η οποία τελικά σώθηκε.

Έτσι έμεινε η Ρασέλ και ο Δημοσθένης για να αποχωρήσει κάποιος από τους δύο. Τελικά, αποχώρησε η Ρασέλ από το παιχνίδι.

Ο πρώτος που έδειξε να στεναχωριέται ιδιαίτερα ήταν ο Έντουαρντ με τον οποίο είχε έρθει ιδιαίτερα κοντά και ακολούθησε ο Δημοσθένης μιας και οι τρεις τους είχαν φτιάξει μία παρέα από την πρώτη στιγμή.

Φυσικά όλη η υπόλοιπη παρέα μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξε με την αποχώρηση της Ρασέλ και δεν το έκρυψαν κιόλας με τα χαμόγελα και τα μικρά πηγαδάκια να δίνουν και να παίρνουν. Ο Παναγιώτης, η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα έδειξαν μία απίστευτη συμπεριφορά αφού στην ουσία δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και είχαν ξελιγωθεί στα γέλια.

Η Μαριαγάπη από την άλλη, έλεγε και ξανάλεγε πως αυτή ήταν η αιτία που έφυγε η Ρασέλ.

Για τα πρακτικά στην καλύτερη φωτογράφιση του επεισοδίου βρέθηκαν δύο υποψήφιοι. Ο Σήφης και η Μαρινέλα. Τελικά τη δουλειά όμως την πήρε ο Σήφης που ήταν για πρώτη φορά μέχρι τώρα στην πορεία του στο GNTM.