GNTM Ρασέλ

GNTM Ρασέλ: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The Dot με την Νάνσυ και τον Θανάση, κι έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Αρχικά, η Θεοδώρα Ρασέλ μίλησε για τις ρίζες της μητέρας της από τις Σεϋχέλλες, αλλά και του πατέρα της που είναι Έλληνας Πόντιος, αλλά και για τη γνωριμία τους που όπως φάνηκε ήταν μοιραία.

Στην πορεία, η πρώτην παίκτρια του Greece’s Next Top Model αναφέρθηκε στη νίκη του Ηρακλή, καθώς πιστεύει ότι το άξιζε, αλλά θα ήθελε να δει νικητή τον Ανδρέα, αφού τρέφει μια αδυναμία για εκείνον.

Επιπροσθέτως, επισήμανε ότι μέσα στο σπίτι του GNTM συνέβησαν γεγονότα που δε μαθεύτηκαν ποτέ, αφού όλα τα παιδιά είχαν συμφωνήσει από πιο πριν να μην τα αναφέρουν μπροστά στις κάμερες.

 

(GNTM Ρασέλ)

Aκόμη, δεν παρέλειψε να επισήμανε ότι δεν έπρεπε να πει συγκεκριμένες ατάκες για συμπαίκτη της μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια που βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, η ατάκα που μετάνιωσε ήταν η εξής: “Κακιασμένη σκρ@@α”.

Η πρώην παίκτρια, επίσης, μίλησε για το ποιος παίκτης ήταν γκρινιάρης, αλλά και ποιες παίκτριες ήταν ακατάστατες ή για σπίτι.

Στο τέλος της συνέντευξης, αποκάλυψε ότι το πραγματικό της όνομα είναι Θεοδώρα Πιστοφίδου, ενώ το Ρασέλ είναι το επίθετο της μητέρας της, αλλά κι ότι στο δημοτικό δέχτηκε bullying για το χρώμα του δέρματός της.

Τσέκαρε τη συνέντευξη:

Διάβασε και αυτό: GNTM Quiz: Πόσο καλά ξέρετε το reality μόδας