GNTM Ρασέλ

GNTM Ρασέλ: Η μητέρα της πολυσυζητημένης Ρασέλ από το GNTM μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και πιο συγκεκριμένα στο δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη για όσα ακούγονται για την κόρη της.

Ειδικότερα, μίλησε για το ειδύλλιο που ακούγεται να υπάρχει μεταξύ της Ρασέλ και του Έντουαρντ, για τη συμπεριφορά που έχει η κόρη της στο γνωστό ριάλιτι μόδας και τη σχέση που έχουν οικογενειακώς με τον Σάκη Τανιμανίδη.

“Η Ρασέλ είναι πολύ δυναμική. Πάντα έλεγε τα πράγματα ευθέως. Η Ρασέλ δεν βρίζει… Με ενοχλεί όταν λένε το αντίθετο. Ο Παναγιώτης έλεγε άσχημα πράγματα, αλλά κανένας δεν το σχολίαζε.

Δεν θα βγω εγώ στην τηλεόραση να κατηγορήσω κάποιο παιδί που έχει μιλήσει άσχημα για το παιδί μου. Αυτό είναι πολύ κακό”, είπε χαρακτηριστικά η μαμά της Ρασέλ.

Επιπροσθέτως, όσον αφορά στα όσα ακούγονται για τη Ρασέλ και τον Έντουαρντ δήλωσε ότι “Με τον Έντουαρντ είναι καλοί φίλοι… Μέχρι εκεί”.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση που έχουν οικογενειακώς με τον Σάκη Τανιμανίδη ανέφερε: “Συνεργαζόμουν στην εστίαση με τον μπαμπά του Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης τη λατρεύει τη Ρασέλ”.