GNTM Σήφης

GNTM Σήφης: Μπορεί να ξενέρωσε ελαφρώς όταν μπήκαν τέσσερα άτομα ξανά στο GNTM και όπως αποδείχθηκε με το δίκιο του γιατί ο Σήφης από την οκτάδα τελικά αποχώρησε στη δωδέκατη θέση.

Ο Σήφης τελικά είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το GNTM και έτσι έφυγε το όνειρο του τελικού για τον νεαρό Κρητικό.

Ο Σήφης μαζί με τον Αντρέα βρέθηκαν μαζί στον τάκο, αφού μαζί έβγαλαν τη φωτογραφία, αλλά τελικά ο Αντρέας θα συνεχίσει στο παιχνίδι και όχι ο Σήφης.

Εκείνοι που στεναχωρήθηκαν περισσότερο ήταν οι φίλοι του, ενώ εκείνη που με δυσκολία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ήταν η Μαρινέλα. Ακόμα και ο ίδιος συγκινήθηκε αλλά έδειξε σίγουρος πως θα ξαναδεί τους φίλους του εκεί έξω.

Μαζί με αυτό το δίδυμο είχαν βρεθεί στον τάκο η Λία και ο Αιμιλιάνο, αλλά οι κριτές εξήγησαν πως αυτοί οι δύο θα παραμείνουν τελικά στο παιχνίδι. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά εξήγησε στον Αιμιλιάνο πως η Λία είναι η αιτία που παραμένει στο παιχνίδι λέγοντάς του ότι τον έσωσε.

Στην αντίπερα όχθη, την καλύτερη φωτογραφία την είχαν δύο παίκτες που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι και τελικά ξαναμπήκαν μέσα. Ο λόγος για τον Ηρακλή και τον Εμμάνουελ, οι οποίοι με την απόδοσή τους κατάφεραν να κάνουν ουσιαστικά δυναμικό come back.

Φυσικά οι δύο τους θα έχουν και το πλεονέκτημα, οπότε φυσικά και θα στοχεύσουν να διώξουν δυνατούς παίκτες από το παιχνίδι.