GNTM Spoiler

GNTM Spoiler: Η Ξιφολόγχη αποτελεί μια ιδέα που σφυρηλατήθηκε μέσα στις φλόγες του κορωνοπολέμου κάπου αρχές Απρίλη και λειτουργεί ως όπλο κατανόησης του μάταιου τούτου κόσμου, που κακά τα ψέματα έχει γίνει ακατανόητος. Με γλώσσα καυστική (και όχι καυτερή!), με λόγο αμείλικτο και αδυσώπητο, καθώς και με άποψη κόλαφο – πλην τίμια και ειλικρινή, θα περιγράφει τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας ή αλλιώς τις Αποκαλυπτικές σχεδόν στιγμές που ζούμε σαν κοινωνία και σαν πλανήτης.

Η Ξιφολόγχη μετά την αποχώρηση του γύπα, δεν άντεξε, και έριξε μια γυροβολιά για χάρη του, τραγουδώντας το « Ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός»…

Κύμα αγωνίας κυρίευσε την ασημένια μου λόγχη για το ποιός παίχτης δεν θα πάρει την επόμενη φωτογραφία του και μη μπορώντας να συγκρατηθώ περαιτέρω αποφάσισα να στραφώ στον πνευματικό κόσμο για απαντήσεις! 

Δε θα κάτσω να περιμένω άλλο την Καγιά του ονείρου και βυθίζομαι αμέσως σε ονειρική κατάσταση για να ερμηνεύσω τα μελλούμενα (θυμίαμα να καύσω για να μπω σε κατάσταση!).

Ο πνευματικός κόσμος ήτο αμείλικτος για ακόμα μια φορά και σύσσωμος αποφάνθηκε για την τύχη των παιχτών μέσα από τις κάρτες Ταρώ. (Βεβαίως)!

Οι χρησμοί έχουν ως εξής: 

Μαριαγάπη: Το Πέντε των Πεντάκτινων. Αποτυχία, φτώχεια, ανεργία, μοναξιά. Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο – Ο επόμενος!