GNTM

Τα μοντέλα του GNTM βρέθηκαν στην Ελαφόνησο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Σίμος για να φωτογραφηθούν σε ένα concept το οποίο θύμιζε το Mad Max και αμέσως υπήρξαν αντιδράσεις για την έλευση του τζιπ στην παραλία.

Η παραλία όπου έγινε η φωτογράφιση είναι προστατευόμενη περιοχή και στην αμμουδιά υπάρχουν σπάνια φυτά, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπονται μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ζημιά.

Μέσω του Instagram, η Greenpeace Ελλάδας έδειξε τη δυσαρέσκεια της για όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο και οι αντιδράσεις ήταν πολύ συγκεκριμένες, αφού πάνω από όλα η συγκεκριμένη οργάνωση νοιάζεται για το καλό του οικοσυστήματος. Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές δεν πρέπει να εμφανίζονται στις παραλίες καθώς μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές και οι περιοχές που έχουν οριστεί ως «natura» δεν πρέπει να καταστρέφονται από κανέναν και τίποτα.

Βέβαια, από όσο γνωρίζουμε, για να μπορέσει να κάνει μια παραγωγή γυρίσματα πρέπει να δοθούν άδειες και αποκλείεται να μην πήρε το GNTM αυτά που χρειάζεται έτσι ώστε να γίνει η φωτογράφιση!

Αναμένονται εξελίξεις!

Τσέκαρε τις αναρτήσεις:

Τσέκαρε και αυτό: Κορονοϊός εμβόλιο: Μια 90χρονη στη Βρετανία ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε