GNTM

Ο 3ος κύκλος του “GNTM”, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, έφερε τη μεγάλη ανατροπή και άλλαξε τα δεδομένα! Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3!

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα μπουν στο σπίτι του GNTM, με απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου και των επάθλων, τα οποία τη φετινή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, στο πιο απαιτητικό GΝΤΜ, που έχει γίνει μέχρι σήμερα!

Τα 10 κορίτσια

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

 

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς είναι η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling. Έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW. Στον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη. Στο GNTM θα προσπαθήσει να συνδυάσει το ελληνικό ταπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή.
Motto: “Άδραξε τη στιγμή”.