GNTM Τελικός

GNTM Τελικός: Εχθές το βράδυ ήταν ο μεγάλος τελικός του τρίτου κύκλου του γνωστού ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model.

Μεγάλος νικητής, έπειτα από την ψηφοφορία των κριτών, αλλά και του κόσμου από Ελλάδα και Κύπρο, ήταν ο 20χρονος Ηρακλής Τσουζίνοβ. Μαζί με τον Ηρακλή βρέθηκαν κι η Παρασκευή Κερασιώτη με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο στον τελικό, αλλά ο 20χρονος κατάφερε να εντυπωσιάσει όλον τον κόσμο απ’ ότι φάνηκε!

Παρά τις διαδικτυακές ψηφοφορίες που είχαν στηθεί – όπως εκείνη της Soula Glamorous -, και που έβγαζαν νικήτρια την Παρασκευή, ο Ηρακλής κατάφερε να πάει κόντρα και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε!

Η Soula Glamorous, όμως, δε σταμάτησε όλο το βράδυ να “δικάζει” κι ο κόσμος στα σχόλια των αναρτήσεων είχε πολλά να πει! Από το ότι δε μπορούσαν να ψηφίσουν, μέχρι το ότι έπρεπε να βγει η Παρασκευή!

Για τσέκαρε τι ανέβασε η Soulάρα το βράδυ του τελικού, αλλά και σήμερα το πρωί:

GNTM Τελικός

GNTM Τελικός

GNTM Τελικός

*Friendly reminder: H Soula Glamorous είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που διακωμωδεί – ή καλύτερα “δικάζει” – με καυστικό τρόπο τα δρώμενα των τηλεοπτικών εκπομπών και των influencers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε και αυτό: GNTM: Τα σχόλια του Twitter 15/12