gntm τελικός

GNTM Τελικός: Τα παιδιά που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου είναι η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κι ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

Τα παιδιά κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους κι η μεγάλη αυτή προσπάθειά τους τούς χάρισε το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model.

Ο Ανδρέας κι ο Αιμιλιάνο είναι οι δύο παίκτες που έφτασαν στον τελικό χωρίς καμία αποχώρηση, ενώ η Παρασκευή κι ο Ηρακλής αποχώρησαν και ξαναμπήκαν πίσω στο παιχνίδι μετά από απόφαση του Joel Bough, Head of Scouting του πρακτορείου μοντέλων Elite London.

Μιας και φτάσαμε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, είναι στιγμή να θυμηθούμε τα βιογραφικά των τεσσάρων φιναλίστ!

Παρασκευή Κερασιώτη

Το 19χρονο μοντέλο είναι τσιγγάνα, κατάγεται από την Πάτρα και μπήκε στο Greece’s Next Top Model για να διεκδικήσει μια θέση στο χώρο του επαγγελματικού modelling. Η Παρασκευή Κερασιώτη έχει βιώσει ρατσισμό κατά το παρελθόν επειδή για τη Ρομά καταγωγή της, κι αυτό το χρησιμοποιεί μόνο ως δύναμη για να συνεχίσει με πείσμα την προσπάθειά της να γίνει ένα πολύ καλό μοντέλο. Η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε από τον Joel Bough, τη βρήκε πιο συνειδητοποιημένη.