GNTM

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όμως ένα ξύπνημα στο σπίτι του GNTM 3 επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, πιάνουν τα 11 μοντέλα, μετά την επιστροφή των Εμμάνουελ Ελόζιεουα, Ηρακλή Τσουζίνοφ, Ξένιας Μοτσκαλίδου, Παρασκευής Κερασιώτη και την αποχώρηση του Σήφη Φαραντάκη, κυριολεκτικά στον ύπνο, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα ακόμα challenge επιβράβευσης.

Ένα κρεβάτι στον κήπο του σπιτιού γίνεται το σκηνικό για μια selfie φωτογράφηση με έμπνευση το hashtag #Iwokeuplikethis. Ή αλλιώς, πώς βγαίνει μια φωτογραφία με αγουροξυπνημένο λουκ για μια ανάρτηση στα social media. Οι περισσότεροι το διασκεδάζουν, άλλοι το παίρνουν πιο σοβαρά, όμως όλοι -χωρίς φίλτρα- προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο νικητής ή η νικήτρια της δοκιμασίας «instagram vs. Reality», θα επιλέξει έναν ακόμα διαγωνιζόμενο, για να περάσουν ένα απόγευμα στο ατελιέ του Άγγελου Μπράτη. Ο αγαπημένος κριτής θα υποδεχθεί τα δυο παιδιά στον χώρο του, χαρίζοντάς τους μια αποκλειστική ξενάγηση, κάνοντας fitting με δημιουργίες Angelos Bratis και δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, τα επίδοξα top models παίρνουν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ. Το «μόλις ξύπνησα» της προηγούμενης μέρας αποκτά μια πιο εκλεπτυσμένη και αισθησιακή διάθεση για τα ζητούμενα κλικ του φωτογράφου Θανάση Γάτου.

Αυτή τη φορά, τα στρατηγικά αβαντάζ του Ηρακλή Τσουζίνοφ και του Εμμάνουελ Ελόζιεουα, δεν θα επηρεάσουν τόσο το αποτέλεσμα, όσο οι καλεσμένοι-έκπληξη, που θα εισβάλλουν σε κάθε σετ, προσπαθώντας να αποσυντονίσουν τα μοντέλα με ευφάνταστο τρόπο. Αγαπημένα πρόσωπα της showbiz δίνουν το πιο διασκεδαστικό performance, καθώς οι διαγωνιζόμενοι -εν μέσω γέλιων και νεύρων- προσπαθούν να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Ένα βήμα πριν τη τελική και οριστική 10άδα, η ένταση του σετ συνεχίζεται και στο πλατό με τα μοντέλα να συνειδητοποιούν πως σιγά – σιγά είναι ο καθένας για τον εαυτό του. Η κριτική για μια ακόμα φορά δυσαρεστεί κάποιους, ενώ οι επιστροφές φαίνεται να μπαίνουν γερά στο παιχνίδι. Ποιο μοντέλο θα πάρει τη δουλειά και ποιο θα ξυπνήσει την επόμενη μέρα σπίτι του;